Connect with us

stoplekto

Πάτησε.. το Κρυονέρι και την κορυφή ο Νικηφόρος..

Published

on

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ τελικά ο Νικηφόρος κατάφερε να επικρατήσει με 3-1 του Κρυονερίου και να φτάσει στη πρώτη θέση την ομάδα της Δόξα Κορωπίου. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση και κατάφεραν να πάρουν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 3′ με τον Ζησούδη. Οι ποδοσφαιριστές του Γιώργου Παπαδόπουλου έφεραν το παιχνίδι στα ίσια στο 40′ χάρις σε τέρμα του Αποστολόπουλου. Στο β’ μέρος οι γηπεδούχοι έψαξαν το γκολ που θα τους έδινε το προβάδισμα, το οποίο τελικά ήρθε στο 82′ με τον Αποστολόπουλο, ο οποίος έκανα το προσωπικά τέρματα δυο. Το 90′ ο Τσιούτης διαμόρφωσε το τελικό 3-1. Στο 83′ από πλευράς φιλοξενούμενων αποβλήθηκε ο Ζησούδης, ενώ στο 77′ ο διαιτητής Καρόγλης απέβαλε και τον αναπληρωματικό τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων Ξαρλή για διαμαρτυρία.

 

ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ: Κατσούλης, Αντεριώτης (67′ Τσιούτης), Αγγελής (55′ Κανελλόπουλος), Κέντρο, Τσαπαρής, Παπαβασιλείου, Κουτουλούλης, Ζέεμπε, Ζεμβροσκι, Κωνσταντακόπουλος, Αποστολόπουλος (90′ Τσουλουζάς)

 

ΚΡΥΟΝΕΡΙ: Μογγοτάρι, Ντίνας, Ζησούδης, Ελούα, Κανταρέλης Λαθουράς, Χαλίλι, Σκορδομπέκης, Θανασούλης, Ματζανάς, Χρυσικόπουλος (78′ Κοτταράς)

Γράφει ο Κ.Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply