Connect with us

stoplekto

Πέρασε από την Ολυμπιάδα ο Ιωνικός 0-1

Published

on

Νεάπολη έκαναν οι 700 φίλαθλοι του Ιωνικού τις Σιταποθήκες, κι έσπρωξαν τον Ιωνικό στην σπουδαία του νίκη με 1-0 επί της Ολυμπιάδας σε ένα μέτριο σκληρό παιχνίδι.

Λίγες οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τον Ιωνικό να απειλεί με τον Αχλαδιώτη στο `18΄ όταν από κοντά σούταρε άουτ στην καλύτερη στιγμή του α΄ μέρους.

Στην επανάληψη το μοτίβο δεν άλλαξε, στο 79 ΄ο Αχλαδιώτης ελίχθηκε , κι έπιασε δυνατό σούτ που απέκρουσε ο Γεωργίου για να φθάσουμε στο 84΄ όταν ο Ιωνικός κέρδισε πέναλτι, σε ανατροπή του Χαφούς (με τους παίχτες της Ολυμπιάδας να αμφισβητούν την απόφαση του διαιτητή Ευαγγέλλου.

Ο Επιτροπάκης ψύχραιμα εκτέλεσε το πέναλτι στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 0-1 που ήταν και το τελικό σκορ.

 

Ζημιά με Τσιτσομήτσο

*Στο 76΄ το παιχνίδι διακόπηκε λόγω του τραυματισμού του Δημήτρη Τσιτσομήτσου, οποίος στην συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, αφού εκφράζονται φόβοι για ζημιά στο αριστερό του γόνατο.

 

Με λάθη η διαιτησία του Ευαγγέλου( Κουντουρέλης, Ταρανάς) Αθηνών, στο τέλος του αγώνα απέβαλε τον Πέρρο με δεύτερη κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία.

Καλύτεροι του Ιωνικού οι Επιτροπάκης, Στεφανής, Γαντζούδης, Χαφούς, Σεβάι, ενώ από την Ολυμπιάδα πάλεψαν οι Πέρρος, Παντελίδης, Δακουτρός, κι ο Γιαννουλάκης

ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ: Γεωργίου, Παντελίδης, Λιόσης, Μαντούσης, Δακουτρός( λ.τρ.63΄ Γιαννούκαρης), Γκιάτης ( 46΄ Γιαννουλάκης), Μίχας, Πέρρος, Μαυρουδής, Αντωνίου ( λ.τρ.56΄ Γκικουρίας), Καμμένος.

ΙΩΝΙΚΟΣ: Ραχιώτης, Τσιτσομήτσος( λ.τρ 76 ΄Μιχαήλ), Γαντζούδης, Στεφανής, Κατσαβριάς, Επιτροπάκης, Σεβάι, Καλογήρου, Μυλωνάς( 70 ΄Κουμουλίδης), Χαφούς, Αχλαδιώτης.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply