Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πέρασε από τον Υμηττό ο Χαραυγιακός

Published

on

Μετά την ισοπαλία κόντρα στον Ήφαιστο, ο Χαραυγιακός επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα του 1ου ομίλου αφού επικράτησε με 2-1 του Θρίαμβου Αθηνών στον Υμηττό φτάνοντας τους 43 βαθμούς.

Το συγκρότημα του Μαργαρίτη Χατζηαλέξη παρότι παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές σε σχέση με τον αγώνα της Τετάρτης κόντρα στον Αρη ειχε ένα καλό πρώτο εικοσάλεπτο όπου αρκούσε ώστε οι νερατζούρι να πετύχουν δυο γκολ και να πάρουν το τρίποντο.

Από εκείνο το σημείο και μέχρι το τέλος του α’ μέρους ο Θρίαμβος μείωσε στο σκορ, πατούσε καλύτερα στο γήπεδο όμως έπεσε έναν εκπληκτικό Παπαδόπουλο που όσες φορές χρειάστηκε δήλωσε παρών, με τα… πόδια των φιλοξενούμενων να βαραίνουν από τον αγώνα της Τετάρτης όπου αγωνίστηκαν 120′.

Στην επανάληψη, ο Θρίαμβος βγήκε με τη διάθεση να πιέσει όμως δεν μπόρεσε να πετύχει την ισοφάριση με το 2-1 να μένει μέχρι τέλους.

Με τη συμπλήρωση 6′ αγώνα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ, όταν ο Κωνσταντίνου κέρδισε πέναλτι το οποίο αξιοποίησε ο ίδιος κάνοντας το 0-1. Στο 23′ ο Ράμμος έκανε το σουτ, και ο Λεωνίδας που έχασε τη μπάλα μέσα από τα χέρια του την είδε να καταλήγει στα δίχτυα του, με τους νερατζούρι να παίρνουν σαφές προβάδισμα για τη νίκη.

Στο 29′ η κεφαλιά του Δούμουρα μετά το κόρνερ του Αρώνη έφυγε άουτ, με τον Χρήστου να μειώνει στο σκορ στο 31′ με προβολή εκμεταλλευόμενος την ασθενή απόκρουση του Παπαδόπουλου μετά το σουτ του Αρώνη.

Ένα λεπτό αργότερα λίγο έλειψε να γίνει το 2-2, όμως ο Παπαδόπουλος έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ το σουτ του Αρώνη, με τον ίδιο ποδοσφαιριστή στο 43′ να εκτελεί το φάουλ και τον έμπειρο πορτιέρο να απομακρύνει δύσκολα. Στην τελευταία φάση του α’ μέρους, ο Χρήστου βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μετά τη σέντρα του Αρώνη όμως το σουτ που επιχείρησε κατέληξε άουτ. Στο 49′ πάλι ο Χρήστου βρέθηκε μέσα στην περιοχή όμως το σουτ που έπιασε ήταν αδύναμο και κατέληξε στην αγκαλιά του Παπαδόπουλου. Στο 64′ ο Ντεντέ σέντραρε ο Χρήστου έκανε την προβολή και η μπάλα έφυγε άουτ, με τον Γιαννόπουλο στο 70′ να έχει δοκάρι σε σέντρα που επιχείρησε. Στην τελευταία φάση του αγώνα στο 81′ ο Φωστέρης εκτέλεσε το φάουλ και ο Λεωνίδας έδιωξε δύσκολα.

ΘΡΙΑΜΒΟΣ (Χρήστος Τάσης) Λεωνίδας -Κουτέας, Ντέντε, Ζαρκαδούλας, Κλέπης, Δουμούρας, Ασημακούλας, Αρώνης, Τζανετάκης (30′ λ.τρ. Κωστόπουλος), Χρήστου, Ντουρμίσι (72′ Τάσης), Ευθυμιόπουλος (66′ Παππάς).

ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ (Μαργαρίτης Χατζηαλέξης) Παπαδόπουλος, Ντακόβ (58′ λ.τρ. Μπριμπιλής), Μακρυγιάννης, Κωνσταντόπουλος (46′ Τουγουντζόγλου), Παπαδημητρίου, Βαζούκης, Φωστέρης, Κωνσταντίνου, Γιαννόπουλος, Ζήσης (72′ Μπίτιλης), Ράμμος.