Connect with us

3ος Όμιλος

Πέρασε από το Ζευγολατιό ο Ιάλυσος

Published

on

 Προβάδισμα έναντι των υπόλοιπων ομάδα που παλεύουν για την άνοδο στην Γ’ Εθνική απέκτησε ο Ιάλυσος ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία του Ακράτητου με τη Θύελλα Ραφήνας και με τη νίκη που σημείωσε με 1-0 κόντρα στο Ζευγολατιό βρίσκεται μόνος πρώτος στην κορυφή του ομίλου. Οι πρωταθλητές Δωδεκανήσου πραγματοποίησαν μεστή εμφάνιση και αφού ο Λουτριώτης δήλωσε παρών όσες φορές χρειάστηκε κατάφεραν να πάρουν ένα χρυσό τρίποντο και να μπουν ξεκινήσουν με τον πλέον ιδανικό τρόπο τις υποχρεώσεις τους στους αγώνες μπαράζ. Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στο 38′ ο Αθανασίου, με τον Σταύλα στο 18′ να έχει δοκάρι για τους νησιώτες. Από την άλλη οι γηπεδούχοι πίεσαν για να φτάσουν στην ισοφάριση όμως δεν τα καταφέραν. Στο 78′ ακυρώθηκε γκολ του Σπάρταλη από πλευράς Ιάλυσου για οφσάιντ.

ΑΟ ΖΕΥΓΟΛΑΤΙΟΥ: Μητσόπουλος, Πενέσης, Αντωνόπουλος (58′ Δανιήλ), Αυγέρης (46′ Αντωνόπουλος Π.), Βελέντζας, Σπυρόπουλος, Πετρόπουλος, Γ. Καραίνδρος, Μυργιώτης, Μπούκης, Δ. Καραίνδρος.

ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ: Λουτριώτης, Παφιάκης, Σταυλάς, Φυλακούρης (46′ λ.τρ. Μαλλιάκας), Παπαδημήτρης, Σπάρταλης, Χατζηφούντας (87′ Χειμωνέττος), Ρεκλείτης, Αθανασίου, Χατζηλιόντας, Μαθιός (65′ Καρπαθάκης)


Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply