Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πέρασε και από την Ηλιούπολη το Ηράκλειο

Published

on

Στην κορυφή της Α’ ΕΠΣΑ θα παραμείνει το Ηράκλειο για ακόμη μια εβδομάδα καθώς καμία ομάδα δεν δείχνει ικανή να σταματήσει το συγκρότημα του Κώστα Ψυρόπουλου. Το απόγευμα του Σαββάτου, η ομάδα των βορείων προαστίων είχε εύκολο απόγευμα αφού επιβλήθηκε της Ηλιούπολης με 3-1. Οι φιλοξενούμενοι χωρίς να βρουν ιδιαίτερη αντίσταση πήραν ένα σημαντικό τρίπονο πιστοποιώντας το γεγονός ότι το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε πολύ καλή κατάσταση. Με τη συμπλήρωση 25′ ο Καλιαμπάκας με κεφαλιά έγραψε το 1-0, με τους ανθρώπους του ‘Ήλιου’ να διαμαρτύρονται στη συγκεκριμένη φάση θεωρώντας ότι ο σκόρερ βρισκόταν σε θέση οφσάιντ. Η απάντηση των γηπεδούχων ήρθε στο 42′ όταν ο Κατσούλης ανέτρεψε τον Ζουμπουνέλη και ο διαιτητής, Γκάμαρης, υπέδειξε την εσχάτη των ποινών. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ξένος ο οποίος ισοφάρισε σε 1-1. Πάντως, οι Ηρακλειώτες δεν πτοήθηκαν ιδιαίτερα αφού στο 45+1 ο Αλεξίου με εκτέλεση φάουλ και αφού η μπάλα πέρασε από πολλά σώματα έκανε το 2-1. Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι εξακολούθησαν να πιέζουν και στο 57′ ο Λαναράς με προβολή μετά από πάσα του Τζανέτου έγραψε το τελικό 3-1.

ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ (Μιχάλης Δωματιώτης) Καταχανάκης, Χουχουλής, Γάγγος (46′ Θάνος), Ξένος, Αγοραστός (75′ Στεφανού), Ζιαμπάρας (83′ Σταματόπουλος), Ζουμπουνέλης, Αναστασάκης, Δωματιώτης, Γεμίστος, Κάππος.

ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Κώστας Ψυρόπουλος): Γιώρας, Μέρτκολα (46′ Δημογιαννης), Νταβαρίνος, Αναγνωστόπουλος, Τζανέτος, Σπανός, Αλεξίου, Καλημέρης (84′ Μαντζουράνης), Καλιαμπάκας (69′ Μητροφάνης), Κατσούλης, Λαναράς.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply