Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πέρασε με Φάρο από τον Άλιμο ο Φωστήρας Ηλιούπολης

Published

on

Συνέχεια στην εξαιρετική πορεία που πραγματοποιεί από την αρχή της σεζόν έβαλε ο Φωστήρας Ηλιούπολης. Η ομάδα των νοτίων προαστίων δίχως να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης κατάφερε να αποδράσει με το διπλό από τον Άλιμο καθώς επικράτησε με 1-0 του Άγιου Δημητρίου στο γειτονικό ντέρμπι. Με αυτό το τρίποντο, το συγκρότημα του Ανδρέα Μήλια βρίσκεται -προς το παρών- στην 3η θέση πίσω από Ηράκλειο και Χαϊδάρι έχοντας συγκεντρώσει 17 βαθμούς σε 9 αγώνες. Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στο 85′ ο Φάρος κι ενώ λίγα δευτερόλεπτα προηγουμένως στην ίδια φάση ο ίδιος ποδοσφαιριστής και ο Βουλτσίδης σημάδεψαν το δοκάρι.

ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Γιώργος Βαϊτσης) Ρουμπής, Κάλλας, Πετράκης, Κυριάκης (79′ Ψαρράς), Συνοβάρφι, Αδαμίδης, Φοιρός (52′ Πανταζής), Νούλας, Μαλτέζος, Καρζής, Μανιάτης (67′ Κόντο).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ (Ανδρέας Μηλιάς) Τσιμπογιάννης, Φάρος, Ασονίτης Ν., Αϊβάζης, Κυριαζής (41′ Σάχου), Μπαρδάκης, Καφαντάρης (54′ Φάλαγγας), Φαρμάκης, Βουλτσίδης, Χαλιβελάκης (63′ Μαστρογιάννης), Σπυρόπουλος.

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply