Connect with us

Ε.Π.Σ.Α

Πέρασε ο Τριφυλλιακός, 1-0 εκτός τον ΑΟ Ιλίου

Published

on

Σε ένα παιχνίδι όπου οι δύο ομάδες είχαν την πρωτοβουλία από ένα ημίχρονο, ο Τριφυλλιακός επικράτησε εκτός έδρας επί του ΑΟ Ιλίου με 1-0 και πήρε την πρόκριση για τον δεύτερο γύρο του κυπέλλου της ΕΠΣΑ, όπου θα υποδεχτεί την ΑΕ Μεταμόρφωσης.

Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος και άγγιξαν το γκολ στο 26′ όταν το σουτ του Μαρκάκη από το ύψος της περιοχής σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ήταν σαφώς καλύτεροι και έφτασαν στο γκολ στο 72′ όταν μετά από σύγχυση μέσα στην περιοχή ο Σαντικάι με κοντινό σουτ έκανε το 0-1. Στο 90+4′ ο γκολκίπερ του Τριφυλλιακού Βασιλειάδης έκανε εκπληκτική επέμβαση σε απευθείας φάουλ του Λερούτσου.

ΑΟ ΙΛΊΟΥ: Παρασκευόπουλος, Γεωργούλας (74′ Μάλλιος), Μυλωνακάκης Γ. (46′ Κιτσώνης), Δαούτης, Λάχας (74′ Παπαδημητρίου), Κουρεμάδας, Δούκας (86′ Τζόκας), Τραγανός, Ελεύθερος, Λερούτσος, Μαρκάκης.

ΤΡΙΦΥΛΛΙΑΚΌΣ: Βασιλειάδης, Μακρής (82′ Ζιγγιρίδης), Μαλέλλι, Τσιάτσιος, Παρδάλης, Ανδρουλάκης (59′ Χάνι), Κωνσταντάκης, Ζάχαρης (65′ Χάβος), Κονταράτος, Σαντικάι, Πορφυρόπουλος.