Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Πήρα το τρίποντο ο Φωστήρας Καισαριανής

Published

on

Σε ένα ματς όπου το πάθος και η ένταση περίσσευαν, ο Φωστήρας Καισαριανής πήρε την εκτός έδρας νίκη απέναντι στην ΑΕ Γλυφάδας με 2-1. Πάντως θα πρέπει να σημειωθεί πως οι γηπεδούχοι εκφράζουν την εντονότατη δυσαρέσκεια τους για την διαιτησία του Ιωσηφίδη, κάνοντας λόγο για αλλοίωση αποτελέσματος. Συγκεκριμένα οι άνθρωποι του συλλόγου των νοτίων προαστίων υποστηρίζουν ότι και στις δυο περιπτώσεις των πέναλτι, με τα οποία η ομάδα της Καισαριανής πήρε τη νίκη, ο Αθηναϊος ρέφερι δεν έπραξε σωστά. Όσον αφορά στο παιχνίδι, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 45′ με τον Γιαννίκο. Ωστόσο οι φιλοξενούμενοι χάρις στα δυο πέναλτι του Χονδρογιάννη (83′, 87′) κατάφεραν να φύγουν με το «διπλό» από την Γλυφάδα. Μάλιστα, οι «κυανόλευκοι» ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με δέκα ποδοσφαιριστές, καθώς στη φάση του δεύτερου πέναλτι ο Βαμβακούλας που υπέπεσε στην ανατροπή ήταν ο τελευταίος παίκτης. Βοηθοί του Ιωσηφίδη ήταν οι Κεφαλάς και Κυριακόπουλος.

ΑΕ ΓΛΥΦΑΔΑΣ: Τσαγκαράτος, Βέλλης, Μυτάς, Γιαννίκος, Βαμβακούλας, Μουρτογιάννης, Καραγιάννης (53′ Ζαχαράτος), Κωνσταντινίδης, Καφετζής, Κόκκαλης (64′ Καραθανασόπουλος), Σουλιμιώτης (78′ Σμπυράκης).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ: Λαπίδης, Κουκιάς, Ζιάς, Τσιρογιάννης, Παναγιωτόπουλος (43′ Θανασόπουλος), Σχοινάς, Γερονίκος, Καλλίνικος, Χονδρογιάννης, Ζαίμι (84′ Μπουρλάσης), Κυριακού (46′ Τσάκαλος).

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply