Connect with us

Uncategorized

Πήρε βαθμό στο Αιγάλεω ο Άγιαξ

1-1 το ματς

Published

on

Σπουδαίο βαθμό απέσπασε ο Άγιαξ Ταύρου που πήρε ισοπαλία με 1-1 στο Αιγάλεω, αν και αγωνιζόταν με παίκτη λιγότερο από το 36΄.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 37′, όταν κέρδισαν πέναλτι με το διαιτητή της αναμέτρησης Ανούση (Λακωνίας) να δείχνει παράλληλα την κόκκινη στο Ψυχουντάκη.

Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Τζανετάκος, ο οποίος ευστόχησε γράφοντας το 1-0. Το αριθμητικό μειονέκτημα δεν πτόησε τους ποδοσφαιριστές του Αλέκου Ρίζου, οι οποίοι στο β’ μέρος βελτίωσαν αισθητά την απόδοση τους. Πέντε λεπτά μετά την εκκίνηση της επανάληψης, η μπάλα έφτασε στο Ρούσση, ο οποίος με ωραίο σουτ έφερε το παιχνίδι στα ίσια, διαμορφώνοντας με αυτό το τρόπο το τελικό 1-1. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι πίεσαν, χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να πετύχουν κάτι το αξιόλογο.

 

ΑΙΓΑΛΕΩ: Κουρεπίνης, Ζαφειράτος, Παπαδόπουλος, Τεγούσης Α., Στριμένος, Κωνσταντόπουλος Π., Τσιρογιάννης, Κωνσταντόπουλος Κ. (60′ Σιδέρης), Μαστραντώνης, Τζανετάκος, Τεγούσης Κ.

ΑΓΙΑΞ: Τσαϊλάκης, Γουσούλης, Πατέλης, Πέττας, Ψυχουντάκης, Κωτσόπουλος, Κατίδης, Φύτρος (65′ Γιάκαλος), Ρούσσης (85′ Σερδενές), Τζανέτος (40′ Θεοφάνους), Χαλίλι.

Επιμέλεια: Κυριάκος Παντζαρίδης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply