Connect with us

Γ Εθνική

Πήρε δέκα ο Βύζας – Στα 3-5 πηγάδια η προετοιμασία

Published

on

Μέλη της διοίκησης μαζί με τον προπονητή Παν. Τζαναβάρα βρέθηκαν στα «3-5 πηγάδια» και έκαναν τις τελευταίες επαφές κλείνοντας το κέντρο

στο οποίο η ομάδα θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Η προετοιμασία των κιτρινόμαυρων θα ξεκινήσει στις 23 Ιουλίου στο δημοτικό στάδιο Μεγάρων.

Στις 5 Αυγούστου η ομάδα θα αναχωρήσει για τα «3-5 πηγάδια» της Νάουσας, όπου για 15 ημέρες θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Ο πρόεδρος Κώστας Κοσσυβάκης με τον στενό του συνεργάτη Σωτήρη Μαυρονάσιο κατάφεραν να εντάξουν στο δυναμικό της ομάδας 10 ποδοσφαιριστές.

Ήδη έδωσαν τα χέρια με τους διοικούντες οι τερματοφύλακες Γιαν. Τακίδης (από Καλλιθέα) και Ν. Σουμουλίδης (από Κόρινθο), οι μέσοι Ν. Λουμπαρδέας (από Παναχαϊκή), Χαρ. Σιλιγαρδάκης (από Καλονή) Θεοφ. Ζάρκος (από Κόρινθο), Ευαγ. Ρεκλίτης (από Πανθρακικό) και Γ. Ζούμας (από Αχαρναϊκό), οι αμυντικοί Στ. Τζιωρτζόπουλος (από Καλονή) και Τ. Παπαχρήστος (από Ρούβα) και επιθετικός Πλ. Καρακατσάνης (από Αγρ. Αστέρα).Μια ανάσα από Ντακόλ και Γκρουμπιεσιτς Οι προσπάθειες για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας δεν σταματούν αλλά συνεχίζονται. Οι κιτρινόμαυροι βρίσκονται μια ανάσα από την απόκτηση του Βραζιλιάνου φορ Αλεξάντερ Ντακόλ, αλλά και του σέρβου ακραίου επιθετικού Νίκολα Γκρουμπιεσιτς.

Ο πρώτος αγωνιζόταν στον Θρασύβουλο έχοντας εμπειρίες και από super league με την φανέλα της ΑΕΛ και του Ολυμπιακού, ενώ ο δεύτερος πέρυσι αγωνιζόταν στην Λάρισα. Εν τω μεταξύ έκλεισε οριστικά το προπονητικό κέντρο στο οποίο η ομάδα θα κάνει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply