Connect with us

5ος Όμιλος

Πήρε Κοβάτση-Παπαδόπουλο ο Ηλυσιακός

Published

on

Διπλή ενίσχυση πραγματοποίησε ο Ηλυσιακός ο οποίος ήρθε σε συμφωνία με τον Ατρόμητο για την απόκτηση με τη μορφή δανεισμού για ένα χρόνο των Δημήτρη Κοβάτση και Τόλη Παπαδόπουλου. Ο πρώτος είναι 19 χρονών αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής ενώ αποτελεί και στέλεχος του αντιπροσωπευτικούς μας συγκροτήματος (u-18). Ο Κοβάτσης την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στα τμήματα υποδομης των Περιστεριωτών με μεγάλη επιτυχία. Όσον αφορά στον Παπαδόπουλο, πρόκειταιι για 23χρονο ο οποίος μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις θέσεις της οπισθοφυλακής και αναμένεται να προσφέρει σημαντικές λύσεις στους κιτρινόμαυρους. Το νέο μεταγραφικό απόκτημση του ιστορικού συλλόγου έχει περάσει κατά το παρελθόν από τον Πανναξιακό και τον Οδυσσέα Κορδελιού. Αναλυτικά, η ανακοίνωση του Ηλυσιακού: Ο Ο Ηλυσιακός Α.Ο. ανακοινώνει την απόκτηση ,με τη μορφή δανεισμού από την Π.Α.Ε. Ατρόμητος Αθηνών 1923 – Atromitos F.C. (Official), των ποδοσφαιριστών: Kοβάτση Δημήτρη ,αριστερός χαφ γεννημένος το 1995. O νεαρός μεσοεπιθετικός αποτελεί βασικό στέλεχος της Εθνικής μας ομάδας(U18), ενώ την περασμένη χρονιά αγωνίστηκε με επιτυχία στα τμήματα υποδομής του Ατρομήτου.
-Παπαδόπουλου Απόστολου, αμυντικός γεννημένος το 1991. Ο 23χρονός αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της άμυνας, καθώς και ως αμυντικός χαφ, έχοντας στο παρελθόν γεμάτες σεζόν σε Πανναξιακό και Οδυσσέα Κορδελιού.

Για την πραγματοποίηση αυτών των μεταγραφών, ο πρόεδρος του Ηλυσιακού, Διονύσης Λιονάκης, αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον Γενικό Αρχηγό του Ατρομήτου κ. Αγγελόπουλο Γιάννη καθώς και τον Υπεύθυνο Ακαδημιών του συλλόγου κ. Αποστόλου Τόλη.
Παράλληλα εκφράζει τις θερμότερες των ευχαριστιών του στον Πρόεδρο ,κ. Σπανό Γιώργο, για τη συνεχή συνεργασία και στήριξη που προσφέρει στην ομάδα μας όλα αυτά τα χρόνια.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply