Connect with us

Uncategorized

Πήρε το ντέρμπι ο Αχαρναϊκός 2-1 τον Ολυμπιακό Λαυρίου

Νίκησε και οδηγεί την κούρσα…

Published

on

Άλλη μια νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η ομάδα του Αχαρναϊκου και μάλιστα η νίκη αυτή είχε πολύ μεγαλύτερη αξία καθώς επικράτησε στο ντέρμπι του Ολυμπιακού Λαυρίου με 2-1 διατήρησε τη διαφορά από τους διώκτες του στους τέσσερις βαθμούς.

Μόλις στο 2’ ο Κοκόλης με εκπληκτικό σουτ έδινε το προβάδισμα στους γηπεδούχους. Οι φιλοξενούμενοι στο 60 έφεραν το παιχνίδι στα ίσα με τέρμα του Βελετάκου. Το γκολ αυτό αφύπνισε τους ποδοσφαιριστές του Αχαρναϊκου και 73’ ο Λαναρά; Με πέναλτι διαμόρφωσε το τελικό 2-1.

Με αυτή τη νίκη ο Αχαρναϊκός παρέμεινε στο ρετιρέ της βαθμολογίας, αφήνοντας παράλληλα πίσω του εφτά πόντους τον Ολυμπιακό, ο οποίος πλέον πρέπει να ελπίζει σε θαύμα για την απευθείας άνοδο.

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ: Ιντζόγλου, Καλαμιώτης, Μάναλης, Μάκρας, Μπίρης, Αθανασόπουλος, Κοκόλης, Νταβαρίνος, Ζούμας (83′ Καλέρης), Δημάκης (77′ Φελέκης), Λαναράς (89′ Παπαδόπουλος Σ.).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Δημητρόπουλος, Βαφειάδης, Τσομπανάκης, Πώχος, Μπεριάνης, Μούργος (75′ Ζουμάς), Τσιώλης (75′ Ψευτογιώργος), Γιαχάεβ Α., Βελής (46′ Αμπντέλ Ραχήμ), Βελετάκος, Καραπιπέρης

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply