Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πήρε φόρα ο Σκούμας και το Χαλάνδρι από το χέρι

Published

on

Σε δαιμονιώδη φόρμα βρίσκεται ο Χρήστος Σκούμας, ο οποίος μετά το ανεπανάληπτο χατ-τρικ του στο Καματερό για το Κύπελλο ΕΠΣΑ έδωσε νέα νίκη-χρυσάφι 1-0 επί του Ηφαίστου Περιστερίου. Οι ‘πράσινοι’ έκαναν χαρούμενους τους θεατές τους, αφού πήραν την τέταρτη νίκη στο πρωτάθλημα και έφτασαν τους 16 βαθμούς στην 14η θέση βάζοντας φωτιά στην υπόθεση παραμονή. Από την άλλη πλευρά, η διακοπή φαίνεται να αποσυντόνισε τους ‘ερυθρόλευκους’ που μετρούν τρεις σερί ήττες στο 2016 και 26 βαθμούς στην έβδομη θέση.

Τα… σπουδαία πραγματοποιήθηκαν στο δεύτερο ημίχρονο εκεί, όπου ο Σκούμας με δυνατό σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ στο 55′, ενώ στο 68′ ο ίδιος με ατομική ενέργεια σημάδεψε το δοκάρι. Οι γηπεδούχοι έδειχναν αποφασισμένοι για την νίκη, όμως δικαιολογημένα καρδιοχτύπησαν στο 80′, όταν ο Μπότης σημάδεψε με πλασέ σε τετ α τετ το δοκάρι σε κάθετη του Ζώγκου. Τα τελευταία λεπτά ήταν κρίσιμα και για τις δύο ομάδες και το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Κοσικίδη ήταν λυτρωτικό για την ΑΕ που μπαίνει δυναμικά στο κυνήγι αποφυγής του υποβιβασμού.

Διαιτητές: Κοσικίδης Σ., Δόσης Μ., Γιαννουγλίδης Ε.

Χαλάνδρι (Δήμος Τσιμιλιώτης): Κατσιούλης Φ., Λειβαρτζινός, Ζούνα, Θανόπουλος, Καρακάσης, Φελέκης, Τσίτσαρης, Λουκάς, Γούλας Ι. (80′ Καγιώργης), Μπιζάς (70′ Πατσιαβούρας), Σκούμας (83′ Κατσιούλης Α.).

Ήφαιστος (Θοδωρής Τρανός): Περτσάς, Γιαννούλας (65′ Κόλλιας), Σφίχτης, Μουρκάκης, Παπαγιάννη (46′ Ζώγκος), Μάκρας, Μπότης, Τζαβάρας, Ζήκος, Παπαευθυμίου (46′ Καλαϊτζής), Ζαφειράτος.