Connect with us

Uncategorized

Παίζει για την ιστορία του το Ρουφ 1-0 την Πεύκη

Ο ΠΑΟ Ρουφ μετά από 11 αγωνιστικές πανηγύρισε το πρώτο του τρίποντο (1-0 την Πεύκη) αποδεικνύοντας ότι δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανέναν!

Published

on

Ξεκίνησε με χίλια. δυο προβλήματα τόσο στο οργανωτικό όσο και στο οικονομικό κομμάτι, ωστόσο με το χθεσινό αποτέλεσμα απέδειξε ότι θα αγωνιστεί μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος για την ιστορία του! Ο λόγος για τον ΠΑΟ Ρουφ, ο οποίος παρότι μέχρι το Σάββατο μετρούσε σε έντεκα αγώνες ισάριθμες ήττες κατάφερε να. πληγώσει την επιπόλαια Πεύκη (1-0) και να πανηγυρίσει το πρώτο του «τρίποντο» στο πρωτάθλημα.

 

Στο α’ μέρος οι φιλοξενούμενοι μπήκαν δυνατά στο γήπεδο και κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα στο 35′. Συγκεκριμένα, ο Διονύσης Λιοσάτος μετά από όμορφη ατομική ενέργεια τροφοδότησε τον Ιορδανίδη που δεν δυσκολεύτηκε να γράψει το 1-0. Ωστόσο, η απάντηση των «ερυθρόλευκων» ήταν άμεση αφού στο 40′ ο Καμαριάρης με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι έφερε το ματς στα ίσια. Στο 58′ η ομάδα των βορείων προαστίων απώλεσε σημαντική ευκαιρία για να κάνει το 2-1, αφού ο Σεμερτζίδης δεν μπόρεσε από τα έντεκα βήματα να νικήσει τον Παππά στέλνοντας τη μπάλα άουτ. Λίγο αργότερα, και συγκεκριμένα στο 66′ οι νεοφώτιστοι είχαν δοκάρι σε προσπάθεια του Κακλαμάνου, για να επαληθευθεί ο «άγραφος» νόμος του ποδοσφαίρου στις καθυστερήσεις του αγώνα. Ο Σαλάκου έγινε κάτοχος της μπάλας και με ωραίο σουτ νίκησε τον Δράμπαλη χαρίζοντας την πρώτη νίκη στην ιστορική ομάδα του κέντρου. Διαιτητής ήταν ο Μιχελής (Πειραιά)

 

ΠΑΟ ΡΟΥΦ (Στέφανος Διονυσόπουλος): Παππάς, Καγκάδης, Κουκουλάς, Σαλάκου, Μητρόπουλος, Κωνσταντόπουλος Ι., Φλέσσας (80′ Κολιόπουλος), Διαμαντόπουλος (81′ Τζανετέας), Ρίζος, Καμαριάρης, Ασλανίδης (74′ Γεωργακόπουλος)

 

ΠΕΥΚΗ (Γιώργος Γεωργουλόπουλος): Δράμπαλης, Χατζής (62′ Οικονομέας), Χριστόπουλος, Παπαγιώργης, Τερζής, Αποστόλου, Λιοσάτος, Θανασάι (70′ Μπαλής), Ιορδανίδης, Σεμερτζίδης, Κακλαμάνος.

Κ.Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply