Connect with us

Β΄ Ε.Π.Σ.Α.

Παλληκαρίσια άνοδος για την Κηπούπολη, 2-2 με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου

Published

on

Σε ένα ματς που είχε όλα τα στοιχεία του ντέρμπι ( δύναμη, πάθος, αρκετά γκολ, συναρπαστική εξέλιξη), η Κηπούπολη ήρθε ισόπαλη με 2-2 με τον Ατρόμητο Χαλανδρίου και πανηγύρισε την άνοδο στην Α’ ΕΠΣΑ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο αγώνας έγινε σε ένα κατάμεστο από κόσμο γήπεδο, μέσα σε απόλυτα αθλητικά πλαίσια χωρίς το παραμικρό παρατράγουδο.

Η Κηπούπολη παίζοντας ψυχωμένα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και έφτασε στο γκολ στο 14′ όταν ο Χαϊδάς με απευθείας εκτέλεση κόρνερ έκανε το 1-0. Οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στην συνέχεια και έφτασαν στο δεύτερο γκολ στο 31′ όταν ο Νένδος εκτέλεσε κόρνερ και ο Κούτρης με κεφαλιά έκανε το 2-0, σκορ με το οποίο έληξε το πρώτο μέρος.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και μείωσαν το σκορ στο 68′ όταν μετά από ωραία ομαδική ενέργεια ο Αναγνώστου με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 2-1. Στη συνέχεια πίεσαν, αλλά χρειάστηκε να φτάσει το 90+5′ για να φτάσουν στην ισοφάριση, όταν ο Πατέρας με σουτ έκανε το 2-2.

Το τελευταίο σφύριγμα του εξαιρετικού διαιτητή Τσουκαλά (άψογοι και οι συνεργάτες του Σταύρογλου και Νικολάου) βρήκε τους Περιστεριώτες να πανηγυρίζουν την άνοδο μαζί με τον κόσμο τους που και πάλι έδωσε βροντερό παρών.

ΚΗΠΟΎΠΟΛΗ: Γονιδάκης, Μπίσκος, Πανίδης, Λουκάκης (90+4′ Βογιατζής), Σαββουλίδης, Χαϊδάς, Τζαρέλλας, Κούτρης, Μάζης (73′ Αθανασόπουλος), Νένδος, Καλαμοτουσάκης.

ΑΤΡΌΜΗΤΟΣ ΧΑΛΑΝΔΡΊΟΥ: Νάρια Κοντρέρα, Παππάς (46′ Καστριότι), Κατσαρώνης (46′ Πατέρας), Αφεντουλίδης, Παπάζογλου (90′ λ.τ. Αγγελάκης), Αναγνώστου, Μεσούλι, Τουμαζάτος, Σταφυλοπάτης (36′ λ.τ. Φιλιππίδης), Χονδρογιάννης Φ., Ταμπάκος.