Connect with us

3ος Όμιλος

Παναργειακός-Καλαμάτα 0-4

Published

on

Ούτε ο πιο αισιόδοξος φίλαθλος της Καλαμάτας ήλπιζε ότι η Μαύρη Θύελλα θα έπαιρνε βαθμό στο Άργος στο τοπικό ντέρμπι με τον Παναργειακό. Παρ’ όλα αυτά, το συγκρότημα του Κώστα Καλογιαννίδη έστειλε την απάντηση του σε όλους αφού επικράτησε με 4-0 φτάνοντας τους 21 βαθμούς. Ο ιστορικός σύλλογος έδωσε ένα… ισχυρό χαστούκι στους πράσινους που γκρεμίστηκαν από την κορυφή στην οποία βρίσκεται η Σπάρτη έχοντας και ένα ματς λιγότερο. Όσον αφορά τον αγώνα, οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή στο α’ μέρος όμως οι φιλοξενούμενοι αμύνθηκαν εξαιρετικά και χτύπησαν στην επανάληψη. Μεγάλος πρωταγωνιστής της Μαύρης Θύελλας ήταν ο Ραχίμ που σημείωσε χατι-τρικ (68′, 70′, 84′), ενώ ο Καλαντζής ήταν εκείνος που στο 65′ έγραψε το 1-0.

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Ρ. Μπολάνο): Ρίζος, Ρότα, Μηλιώτης, Κοντεών, Γκάβριτς, Πούτσι, Μπούνας, Χορβάτ (46′ Λιόσης), Τσόφλιος, Γκατιάγκα, Ηρακλής (46′ Ευθυμιάδης)

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Κ. Καλογιαννίδης): Σταυράκης, Γαλανόπουλος, Λιόλιος, Τσόπελας, Κασμερίδης, Κολομήτρας, Γκίνο (78′ Ρήγας), Όττα, Μπεγκλετσής (62′ Καλαντζής), Τορεζάνι, Ραχήμ (88′ Χατζηλιόντας)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply