Connect with us

3ος Όμιλος

Παναργειακός: Καλό πρόσωπο κόντρα στον Αχαρναϊκο

Published

on

Δυνατό φιλικό έδωσε ο Παναργειακός σήμερα το απόγευμα γνωρίζοντας την ήττα στο Άργος από τον Αχαρναϊκό με 0-1. Ο Ρομπέρτο Μπολάνο και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να τεστάρουν τους ποδοσφαιριστές απέναντι σε ένα σύνολο που συμμετέχει σε ανώτερη κατηγορία, εξάγοντας χρήσιμα συμπεράσματα. Η εικόνα των «πρασίνων» ήταν μέτρια στο α’ μέρος σε αντίθεση με την επανάληψη που βελτιώθηκε αισθητά. Αναλυτικά, η ενδεκάδα των «λύκων»: Κόλλιας, Παντελής, Μηλιώτης, Τσώνης, Κοντεών, Ηρακλής, Παπαίωάννου, Πούτσι, Τσόφλιος, Μπούνας, Ευθυμιάδης. Στο β’ μέρος έπαιξαν οι Καρέλης, Χαρίτος, Φασουλής, Καρούτης.

Λεπτά συμμετοχής πήραν και δυο Σέρβοι οι οποίοι έπεισαν τον Ρομπέρτο Μπολάνο για τις ικανότητες τους και όλα δείχνουν ότι θα αποκτηθούν. Στο μεταξύ, ο έμπειρος προπονητής σε δηλώσεις που παραχώρησε αμέσως μετά το ματς τόνισε:

Επειδή παίξαμε μπερδεμένοι κυρίως στο α’ μέρος και έχοντας αποκτήσει αρκετούς παίκτες η εικόνα μας δεν ήταν πολύ καλή και αυτή που θα θέλαμε εμείς. Έγινε καλό παιχνίδι και έμεινα ευχαριστημένος από την προσπάθεια. Ο αντίπαλος κέρδισε δίκαια όμως κατά διαστήματα παίξαμε καλό ποδόσφαιρο και θεωρώ ότι στο β’ μέρος ήμασταν καλύτεροι.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply