Connect with us

5ος Όμιλος

Πανελευσινιακός- Ολυμπιακός Λαυρίου 3-0

Published

on

Ο Πανελευσινιακός είναι η ομάδα που πέρασε στον τελικό του 5ου ομίλου όσον αφορά στο Κύπελλο Γ’ Εθνικής  και θα περιμένει να μάθει σε λίγες ώρες τον αντίπαλο του (από τον αγώνα Ιωνικός-Κισσαμικός), καθώς επικράτησε με 3-0 του Ολυμπιακού Λαυρίου. Αμφότερες οι ομάδες παρατάχθηκαν με αρκετές αλλαγές στη σύνθεση τους ωστόσο οι ”σταχυοφόροι” παρουσιάστηκαν ανώτεροι στον αγωνιστικό χώρο. Άλλωστε η ιστορική ομάδα της Ελευσίνας διαθέτει αρκετές ισάξιες μονάδες κατι που αποτελεί πολυτέλεια για το τεχνικό επιτελείο. Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 8′ χάρις σε προβολή του Ουέλιγνκτον ο οποίος είδε την κεφαλιά του στην ίδια φάση να καταλήγει στο δοκάρι της εστίας του Καραμολέγκου. Στο 30′ η ομάδα του Φώτη Θανέλα θα μπορούσε να είχε διευρύνει το σκορ όμως ο Ραχίμ είδε το πέναλτι που εκτέλεσε να καταλήγει δοκάρι και έξω. Στο 35′ ο ίδιος ποδοσφαιριστής στάθηκε πιο τυχερός πετυχαίνοντας το 2-0 κόντρα στην παλιά του ομάδα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στις καθυστερήσεις ο Ξύδης.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Φώτης Θάνελας): Παλιγγίνης, Ριζογιάννης, Πλάτανος, Παπαπαναγιώτου (46′ Ξύδης), Κολοβός, Τροϊρης, Ουέλιγνκτον (61′ Κρολ), Ρούσεφ (46′ Μαρής), Κοκκόλης, Σωτηρόπουλος, Ραχίμ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΑΥΡΙΟΥ (Πέτρος Μίχος): Καραμολέγκος, Πετρίδης (57′ Παράσχος), Τσομπανάκης (20′ λ.τρ. Καραγιάννης), Βαφειάδης Σ., Μπεργιάννης, Βαφειάδης Θ., Κουρτάνοβιτς, Βίλα, Δρακόπουλος (46′ λ.τρ. Τσίκλος), Ρεντζής, Πάλλης.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply