Connect with us

5ος Όμιλος

Πανελευσινιακός-Προοδευτική 2-0 (φωτο)

Published

on

Έχοντας σε εξαιρετική ημέρα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, Δουκάκη και Κοκκίνη, ο Πανελευσινιακός πήρε σημαντική νίκη κόντρα στην Προοδευτική με 2-0 και πλέον οι σταχυφόροι βρίσκονται στην 2η θέση του 5ου ομίλου πίσω απο τον ΑΟΤ Αλίμου. Η ιστορική ομάδα της Δυτικής Αττικής όπου είχε στον πάγκο της για πρώτη φορά τον Δημήτρη Σπανό έπαιξε κατά διαστήματα όμορφο ποδόσφαιρο και πλέον θα παραταχθεί με την ψυχολογία στα ύψη στο ματς Κυπέλλου της Τετάρτης με τον Ατρόμητο Αχαϊας. Οι γηπεδούχοι πέτυχαν από ενα τέρμα σε κάθε ημίχρονο ωστόσο η Προοδευτική έχασε μεγάλη ευκαιρία για να φέρει το ματς στα ίσια στο 72′ ταν ο Νυφαδόπουλος αστόχησε απο καλή θέση

Στο αγωνιστικό μέρος το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους γηπεδούχους καθώς στο 13′ ο πρώτος σκόρερ των σταχυοφόρων Κουσκουνάς με ωραία κεφαλιά έγραψε το 1-0. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν στο γήπεδο ωστόσο στο 30′ κόντρα στη ροή του αγώνα η Προοδευτική έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Αλεξίου.  Στο 72′ οι βυσσινί θα μπορούσα να φέρουν το ματς στα ίσια όμως ο νεοεισελθών στο παιχνίδι Νυφαδόπουλος με σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ, προς ανακούφιση του Μάνθου Τσαλκιτσίδη και των συμπαικτών του. Στο 85′ ο α’ βοηθός, Τσιρίνης υπέδειξε λανθασμένα τον Κουσκουνά σε θέση οφσάιντ δεδομένου ότι ο επιθετικός των σταχυοφόρων δέχτηκε τη μπάλα και ενώ βρισκόταν δυο μέτρα πίσω από τους κεντρικούς αμυντικούς της Προο. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε στο 89′ ο Δουκάκης ο οποίος έφυγε στην πλάτη της άμυνας, τσίμπησε την μπάλα από τον Μπαντίκο και ανενόχλητος σε κενή εστία διαμόρφωσε το τελικό σκορ. Στο 91′ ο διαιτητής του αγώνα  Τζουανόπουλος απέβαλε με δεύτερη κίτρινη τον Δουκάκη, καθώς ο νεαρός μεσοεπιθετικός είχε ήδη αντικρίσει κίτρινη κάρτα και με δεδομένο ότι έχανε το ματς με τον Ατρόμητο Πειραιά, έκανε καθυστέρηση με αποτέλεσμα να δεχτεί την αποβολή Αυτό σημαίνει ότι ο 22χρονος άσος δεν θα αγωνιστεί μονάχα στο ματς Κυπέλλου με τον Ατρόμητο Αχαϊας.

Μελανό σημείο του αγώνα αποτελεί η συμπεριφορά του α’ βοηθού, Τσιρίνη, ο οποίος εξέθεσε σε αρκετές περιπτώσεις τον Τζουανόπουλο, σε αντίθεση με τον Γκοτσόπουλο που τα πήγε περίφημα (ΣΔ Αχαϊας)

 

 

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Δημήτρης Σπανός) Τσαλκιτζίδης, Κωνσταντινίδης, Πλάτανος (63′ Κολοβός), Κοκκίνης, Παπαπαναγιώτου, Ριζογιάννης, Μιχελής, Μαρής, Κουσκουνάς, Ρούσεφ (88′ Μακρίδης), Δουκάκης

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ (Αντώνης Καλαμάκης) Μπαντίκος, Κολιούσης (65′ Κατσίβελας), Παπαχαραλάμπους, Καψαλόπουλος, Τούρλος, Βούζας, Κοξαράκης (60′ Μάμαλος), Μακαρωνάς, Κουβάτσος, Αλεξίου, Ποτουρίδης (73′ Νυφαδόπουλος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply