Connect with us

stoplekto

Πανελευσινιακός: Σπουδαίο έργο στις υποδομές

Published

on

Σε ένα μίνι σύγχρονο προπονητικό κέντρο έχει μετατρέψει το βοηθητικό γήπεδο του Πανελευσινιακού ο πρόεδρος του συλλόγου Νίκος Παπαδάκης . Μια τελείως διαφορετική εικόνα αντικρίζει κανείς που επισκέπτεται τον χώρο δίπλα από το ιστορικό στάδιο της ομάδας της Ελευσίνας.

Η δημοτική αρχή παρέδωσε ένα γήπεδο με πλαστικό χλοοτάπητα και δύο εστίες… και πλέον στο χώρο αντικρίζει κανείς ένα σύγχρονο μικρό «αθλητικό κέντρο» έτοιμο να στηρίξει τις υποδομές του συλλόγου που όπως συνεχώς επαναλαμβάνει ο πρόεδρος είναι και το μέλλον αυτής της ομάδας. Ήδη λειτουργεί καντίνα για τους γονείς και τους αθλητές, χώρος γραφείων , φυσικοθεραπευτήριο, καθίσματα στον περιβάλλοντα χώρο για θεατές και συνοδούς των μικρών αθλητών, κ.λπ.

 

Ο σύλλογος απαριθμεί πάνω από 170 νεαρά παιδιά , όλα εξοπλισμένα με άριστο αθλητικό υλικό, που μαθαίνουν το ποδόσφαιρο από καταρτισμένους προπονητές όλοι τους κάτοχοι διπλώματος ΟΥΕΦΑ Β’ και προπονητή τερματοφυλάκων τον Γιόζεφ Βάντζικ!. Γυμναστές , γιατρό και φυσιοθεραπευτή καθ’ όλη την διάρκεια της προπόνησης, με συμμετοχή των ομάδων σε τουρνουά κάθε Σαββατοκύριακο και υπό την επίβλεψη του πρώην ποδοσφαιριστή του συλλόγου και διεθνή ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού Γιάννη Καλλιτζάκη.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρόεδρος κ. Παπαδάκης αφιερώνει πολλές ώρες και παρακολουθεί στενά ο ίδιος την δουλειά στις ακαδημίες του συλλόγου, κατά την παρουσία μας στο χώρο δεν θέλησε να αναφερθεί με πολλά λόγια για αυτή την προσπάθεια αρκέστηκε να τονίσει λακωνικά: Εδώ κτίζεται το μέλλον αυτής της ομάδας επιβάλλεται να το καταλάβουν όλοι στην περιοχή , οι καιροί είναι δύσκολοι και ο Πανελευσινιακός θα ξαναγίνει μεγάλος μέσα από τέτοιου είδους προσπάθειες . Θέλουμε τον κόσμο κοντά για να μας δυναμώσει .

 

** Εγγραφές νεαρών αθλητών γίνονται καθημερινά 6-10μμ στα γραφεία του προπονητικού κέντρου.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply