Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πανερυθραϊκος-Αγία Ελεούσα 0-0

Published

on

Για όγδοο συνεχόμενο παιχνίδι η Αγία Ελεούσα κατάφερε να παραμείνει αήττητη αφού απέσπασε το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα του Πανερυθραϊκού με τις δυο ομάδες να μένουν στο 0-0. Με το βαθμό αυτό οι κόκκινοι έφτασαν τους 31 βαθμούς και την Δόξα Βύρωνος στην 6η θεση έχοντας ένα ματς περισσότερο, ενώ η ιστορική ομάδα των δυτικών προαστίων τους 28 βαθμούς και τους Γ.Σ. Αργυρούπολης και Αγίους Αναργύρους στην 8η θέση.

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι δημιουργώντας αρκετές ευκαιρίες ενώ λίγε έλειψε να προηγηθούν στο 31′ όταν η κεφαλιά του Αντωνιάδη σταμάτησε στο δοκάρι. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με τους γηπεδούχους να ολοκληρώνουν τον αγώνα με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Αδραχτά στο 75′ με δεύτερη κίτρινη.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ (Αντώνης Τσιμπάκης) Μολφέσης, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Τριανταφύλλου, Γκόλιας, Γεωργακόπουλος, Αλίας (46′ Παπάζογλου), Αναγνώστης (46′ Αντιόλ Κοπάνι), Μπρίλης (64′ Μπενετάτος), Αντωνιάδης, Αδραχτάς.

ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ (Κώστας Μιχάλης) Ζούκας, Ζαχαριουδάκης (46 Καργιώτης), Καζάλας, Τσολάκογλου, Μιχελής, Βατίστας, Κακκαβάς, Κλωνάρης (88′ Χρυσούλης), Τρίμπος, Πολυκρέτης (90′ Μπούσης), Λαναράς.