Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πανερυθραϊκός-Γ.Σ. Αργυρούπολης 2-0

Published

on

Στην πέμπτη θέση του 1ου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ, έχοντας ωστόσο ένα ματς περισσότερο από τις υπόλοιπες ομάδες, στρογγυλοκάθεται ο Πανερυθραϊκός μετά τη νίκη με 2-0 που πήρε κόντρα στον Γ.Σ. Αργυρούπολης. Οι «κόκκινοι» κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και μπήκαν με το δεξί στο 2016 κάτι που τους δίνει τη δυνατότητα να κοιτάζουν με περισσότερη ηρεμία τη συνέχεια. Αντίθετα, οι «οράνιε» δεν κατάφεραν να αποσπάσουν θετικό αποτέλεσμα, με συνέπεια να παραμείνουν στην 7η θέση όπου συγκατοικούν με την Δόξα Βύρωνος, με την κυανή θεά ωστόσο να έχει ένα ματς λιγότερο.

Στο α’ μέρος οι γηπεδούχοι, μπήκαν δυνατά, και αφού δημιούργησαν αρκετές ευκαιρίες,  άνοιξαν το σκορ στις καθυστερήσεις του α’ μέρους με τον Αντιόλ Κοπάνι. Στο 50’ ο τερματοφύλακας του Πανερυθραϊκού, Μολφέσης, δεν κατάφερε να νικήσει από τα έντεκα βήματα τον Λεβέντη Δ.Ε. που απέκρουσε του πέναλτι, με τον Αδραχτά στο 64’ να διαμορφώνει το τελικό 2-0 και να δικαιώνει τον προπονητή του, Αντώνη Τσιμπάκη ο οποίος τον είχε περάσει στο γήπεδο 12’ νωρίτερα.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μολφέσης, Σουμελίδης, Γκριτζάς, Γλυνός, Γκόλιας, Γεωργακόπουλος, Αντιόλ, Μπαμπαλούκας (88’ Παπάζογλου), Αναγνώστης (52’ Αδραχτάς), Αντωνιάδης, Μπρίλης (75’ Τριανταφύλλου).

Γ.Σ. ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Λεβέντης Δ.Ε., Τσάκαλος (46’ Μπουσουλόπουλος), Μαργιώτης (63’ Ντούβλης), Γιαννίκος, Παλόγλου, Κωνσταντινίδης, Λεβάντες Δ.Ι., Υφαντής, Δομάζος (32’ λ.τρ. Ακογλάνης), Κοκκινέλης, Δρακοντίδης.