Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Πανερυθραϊκός – Μελίσσια 5-0

Published

on

Πολύ καλό ξεκίνημα στην σεζόν έχει κάνει ο Πανερυθραϊκός και το απέδειξε και το Σάββατο το απόγευμα όπου και επικράτησε εύκολα των Μελισσίων με το ευρύ 5-0. Από την άλλη πλευρά οι «πράσινοι» φαίνεται πως παραπαίουν αφού μετά τα εφτά γκολ που δέχτηκαν την προηγούμενη αγωνιστική από τον Άρη Πετρούπολης αυτή την φορά μέτρησαν άλλα πέντε. Οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον Αντωνιάδη ο οποίος πέτυχε χατ τρικ σκοράροντας στο 44’, στο 52’ και στο 65’. Νωρίτερα το 1-0 είχε γίνει μόλις στο 2’ με τον Γκριτζά, ενώ το τελικό 5-0 διαμορφώθηκε στο 85’ από τον Τσίπρα. Διαιτητής ήταν ο Μπαϊρακτάρης και βοηθοί του οι Καραγιαννίδης και Μπατζιόπουλος.

 

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μολφέσης, Γκριτζάς, Αδραχτάς (46’ Παπάζογλου), Σαξανίδης (73’ Ελευθερίου), Γκόλιας, Χατζής, Αντιόλ (61’ Γιαννόπουλος), Λάσκαρης, Τσίπρας, Αντωνιάδης, Παπαθανασίου

 

ΜΕΛΙΣΣΙΑ: Λάσκαρης, Πολυδωρόπουλος, Καπαγιάρογλου, Βουνισέας, Μαστροδούκας, Τσουπάνος (46’ Μπαλιαλιός), Τεντέι (73’ Σαλάκου), Γεωργάκης, Τσάκαλος, Μπαρούνης, Τριανταφυλλόπουλος (46’ Δαβουρλής)

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply