Connect with us

Uncategorized

Πανηλειακός: Ενίσχυση και προστασία..

Published

on

Tην προσοχή όλων των φιλάθλων, για αποφυγή κάθε περιστατικού που μπορεί να βλάψει την ομάδα, ζητά η διοίκηση του Πανηλειακού. Γνωστοποιήθηκαν λοιπόν τα εξής:

“Καλούμε όλους τους φιλάθλους να βρεθούν στο Στάδιο Πύργου και να ενισχύσουν τον Πανηλειακό σε αυτό το μεγάλο ματς. Επίσης όμως, πρέπει όλοι να είναι προσεκτικοί σε κάποια πράγματα. Γιατί ο Πειθαρχικός Κώδικας της ΕΠΟ είναι πολύ αυστηρός και προβλέπει ποινές, οι οποίες πραγματικά είναι εξοντωτικές για μια ομάδα. Και ένας περισσότερος λόγος, η … “πονηρή” χρονική περίοδος που διανύουμε!

Οφείλουμε όλοι μας να βοηθήσουμε αλλά και να προστατεύσουμε την ομάδα μας!

Ούτε ένα αντικείμενο, ούτε ένα μπουκάλι, ούτε ένα καπνογόνο, ούτε μια κροτίδα, μέσα στον αγωνιστικό χώρο! Χρειαζόμαστε στο γήπεδο βοήθεια αλλά και προσοχή στην προστασία της ομάδας! Θέλουμε μόνο τη φωνή για 90′ και τα τραγούδια των φιλάθλων μας, τα οποία θα σπρώξουν τους παίκτες μας στη μεγάλη νίκη!

Ο δωδέκατος παίκτης του ΠΑΝΗΛΕΙΑΚΟΥ είναι ο κόσμος του και αυτός που τον στηρίζει αλλά και τον προστατεύει!”

Τα εισιτήρια

Η τιμή των εισιτηρίων του αγώνα είναι 10 ευρώ (στις Θύρες 3, 4, 5). Κι ακόμα υπάρχουν εισιτήρια των 5 ευρώ για τους μαθητές Δημοτικού, Γυμνασίου, τους φοιτητές και τη Θύρα του Συλλόγου Φίλων της ομάδας, ενώ 3 ευρώ είναι το εισιτήριο για τις γυναίκες.

* Από τη διοίκηση γνωστοποιείται ότι θα πρέπει να προμηθευτούν απλό εισιτήριο γι’ αυτό τον αγώνα και όσοι έχουν εισιτήρια ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ αφού πολλά από αυτά παραμένουν ανεξόφλητα αν και βρισκόμαστε προς το τέλος της περιόδου! Έτσι λοιπόν, δεν θα ισχύσουν για το παιχνίδι αυτό!

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply