Connect with us

Uncategorized

Πανιώνιος – ΑΕΚ 1-0

Την.βύθισε ο Πάνθηρας

Published

on

Τη νίκη με σκορ 1-0 πέτυχε ο Πανιώνιος σήμερα το απόγευμα στη Νέα Σμύρνη απέναντι στην ΑΕΚ. Μάλιστα, η «Ένωση» μετά από αυτήν την ήττα βρέθηκε στη τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα βιώνοντας τις χειρότερες στιγμές στην ιστορία της. Από την άλλη ο Πανιώνιος έφτασε στη 4η νίκη του στο πρωτάθλημα έχοντας 12 βαθμούς.

Η αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης, δεν ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις από πλευράς θεάματος, ωστόσο οι γηπεδούχοι κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 16′, όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ δημιουργήθηκε αναμπουμπούλα στην άμυνα της ΑΕΚ, ο Κολοβός γύρισε στο Καμπάναταη, ο οποίος από κοντά σημείωσε το 1-0. Στη συνέχεια ο Πανιώνιος κράτησε την πρωτοβουλία των κινήσεων χωρίς να απειληθεί ούτε μία φορά από την «Ένωση» και πήγε στα αποδυτήρια με τη πρωτοπορία στο σκορ. Στην επανάληψη, η ΑΕΚ μπήκε κάπως καλύτερα και μάλιστα πέτυχε γκολ το οποίο ακυρώθηκε σαν οφσάιντ. Η συγκεκριμένη φάση, έλαβε χώρα στο 55′, όταν ο Φούντας επιχείρησε ένα σουτ ο Περιστερίδης δεν απέκρουσε καλά και ο Φουρτάδο από κοντά πέτυχε το γκολ το οποίο ακυρώθηκε. Η καλύτερη φάση του αγώνα πλην του γκολ ήταν ένα όμορφο σουτ του Κολοβού στο 70′ έξω από την περιοχή το οποίο απομάκρυνε σε κόρνερ ο Αραμπατζής. Μετά από αυτή τη φάση ο ρυθμός του αγώνα έπεσε και η ακύνδινη ΑΕΚ δεν μπορούσε να φτάσει στην ισοφάριση. Τέλος, το σωματείο της Νέας Φιλαδέλφειας έμεινε με 10 παίκτες, καθώς αποβλήθηκε ο Φούντας με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 87′.

 

Πανιώνιος (Δημήτρης Ελευθερόπουλος): Περιστερίδης, Σπυρόπουλος, Κουλουχέρης, Λαμπρόπουλος, Κούρος, Ρόβας, Γουνδουλάκης (79′ Ανδράλας), Αραβίδης, Μενδρινός (59′ Μιλοβάνοβιτς), Κολοβός (93′ Κολοβός), Καμπανταής

 

ΑΕΚ (Βαγγέλης Βλάχος): Αραμπατζής, Αρκούδας, Κουτρουμπής, Μπουγαΐδης (46′ Φούντας), Κοντοές, Ρίκκα (68′ Τσίτας), Φερναντέζ, Γρόντης, Κατίδης, Κουρέλα, Φουρτάδο.

 

Ο Διαιτητής της αναμέτρησης Αλέξανδρος Αρετόπουλος έδειξε την κίτρινη κάρτα στους Κατίδη, Γουνδουλάκη, Μπουγαΐδη, Ρίκκα, Κολοβός, Αρκούδας, Φούντας, Γκερέιρο Ρόβας και Κολοβός

Αποβλήθηκε ο Φούντας στο 87′ με δεύτερη κίτρινη κάρτα

 

ΟΙ ΣΚΟΡΕΡ

16′ Καμπάνταης

 

Γράφει ο Θεοχάρης Μαρινέλης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply