Connect with us

stoplekto

Πανναξιακός: Αποχωρεί ο Δερμιτζάκης!

Ο Κρητικός μέσος δεν θα συνεχίσει τη νέα χρονιά στους ”κυανόλευκους”, και εμφανίζεται πικραμένος από τη στάση της νησιώτικης διοίκησης

Published

on

Αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Πανναξιακό με μοναδικό στόχο να προσδώσει ποιότητα στην επιθετική γραμμή των νησιωτών και να βοηθήσει το Κυκλαδικό σωματείο να πετύχει το στόχο της ανόδου στην Γ’ Εθνική. Ο Κώστας Δερμιτζάκης όχι απλά τα κατάφερε, αλλά αποτέλεσε και εκ των κορυφαίων του 9ου ομίλου. Άλλωστε τα 11 τέρματα που σημείωσε καθώς επίσης και το γκολ που πέτυχε στον τελικό ΕΠΣ Κυκλάδων με τον ΑΟ Μυκόνου το οποίο έκρινε τον αγώνα, αποδεικνύουν πως συνέβαλε τα μέγιστα ώστε οι ”κυανόλευκοι” να φτάσουν στην επίτευξη των στόχων τους. Ωστόσο, την ερχόμενη περίοδο, ο Κρητικός μέσος πολύ δύσκολα θα παραμείνει κάτοικος Νάξου. Ο έμπειρος άσος αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν από τον Πανναξιακό, όντας απογοητευμένος από την συμπεριφορά της διοίκησης προς το πρόσωπο του. Ενδεικτικές είναι και οι δηλώσεις που παραχώρησε στον Κυριάκο Παντζαρίδη τονίζοντας:

”Το καλοκαίρι όταν ήρθα στην ομάδα η συμφωνία που είχα κάνει με τον κ. Αντωνόπουλο δε τηρήθηκε σε καμία περίπτωση. Αποχωρώ από τον σύλλογο πικραμένος και απογοητευμένος. Δυστυχώς ενώ αγωνιστικά πραγματοποιήσαμε πολύ καλή σεζόν τόσο εγώ όσο και η ομάδα αυτό που μου μένει είναι η απογοήτευση και πολύ δύσκολα θα επιστρέψω στην ομάδα. Παρ όλα αυτά θα ήθελα να ευχαριστήσω όλο το φίλαθλο κοινό της Νάξου για την αγάπη και το σεβασμό που έδειξε προς το πρόσωπο μου όλη τη χρονιά. Παρά την πίκρα που αισθάνομαι, αυτό που θα κρατήσω από την περσινή περίοδο είναι μόνο οι ευχάριστες στιγμές”.

Κυριάκος Παντζαρίδης

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply