Connect with us

stoplekto

Παννεαπολικός- ΑΟΚ Φαλήρου 3-2

Published

on

Σε ένα επεισοδιακό παιχνίδι ο Παννεαπολικός νίκησε με 3-2 τον αξιόμαχο ΑΟΚ Φαλήρου που αγωνιζόταν από το 32′ με εννιά παίκτες.

Μόλις στο 3′ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι και αποβολή του γκολκίπερ Σαλομίδη(ανέτρεψε τον Ιμβριώτη), που όμως αστόχησε ο Μιρτεζάι(απέκρουσε ο Ζίνδρος). Τελικά ο Μιρτεζάι άνοιξε το σκορ στο 7′. Στο 32′ ο Παννεαπολικός κέρδισε δεύτερο πέναλτι και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Σιάκουλης( ανατροπή Ντρέτσα), φάση στην οποία διαμαρτύρονται οι φιλοξενούμενοι στο διαιτητή Ιωαννίδη ότι ο παίκτης δεν ήταν σε πλεονεκτική θέση. Το πέναλτι μετουσίωσε σε γκολ ο Βαλέριος (2-0). Στη συνέχεια οι φιλοξενούμενοι αν και έπαιζαν με εννιά κατάφεραν να κάνουν το 2-2 με τέρματα των Μπερκάσι(34′) και Κωστάκη(58′). Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση ήρθε πάλι με πέναλτι(ανατροπή Καλαγκιά), που ευστόχησε ο Ιμβριώτης(63′).

Μετά το τέλος του αγώνα ο διαιτητής Ιωαννίδης ανέφερε στο φύλλο αγώνος τον ποδοσφαιριστή του Παννεαπολικού Αγκόλι, που έκανε χειρονομίες και εξύβρισε την κερκίδα, καθώς και τον Σέχου που επιτέθηκε στον Αγκόλι. Στη συνέχεια, δημιουργήθηκε σύρραξη και στο φ.α. γράφτηκαν οι Αθανασίου, Μιρτεζάι, Χατζής και Λάβδας .

ΠΑΝΝΕΑΠΟΛΙΚΟΣ: Πανταζόπουλος, Χανδρινός(46′ Πετρόγκωνας), Τόννη, Αθανασίου, Μπολώτης, Παπαχαρίσης, Μιρτεζάι(88′ Αγκόλι), Βαλέριος, Ιμβριώτης, Ντρέτσα(46′ Καλαγκιάς), Καραμαλίκης.

ΑΟΚ ΦΑΛΗΡΟΥ: Σαλομίδης, Δουσμανόπουλος, Καρανίκας, Τσεκούρας, Σιάκουλης, Κώτσης(3′ Ζίνδρος), Μπερκάσι, Ελευθεράκης, Σέχου(34′ Ανδρώνης), Χατζής, Κωστάκης(60′ Σπανόπουλος Χ..

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply