Connect with us

stoplekto

Παννεαπολικός: « Δεν θα ανεχτούμε άλλο χειρουργείο»

Published

on

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας για την διαιτησία του Σινιοράκη στον αγώνα με τη Θύελλα Κορυδαλλού εξέδωσε η διοίκηση του ΑΟ Παννεαπολικός. Χαρακτηριστικά αναφέρει:

«Δεχόμαστε  το λάθος αλλά όχι όταν προέρχεται από σκοπιμότητα.  Από το 1ο λεπτό του αγώνα ο διαιτητής κος Σινιοράκης  εκνεύρισε τους παίκτες μας με καθ’ εξακολούθηση λανθασμένα σφυρίγματα.

Ήταν προκλητικά μεροληπτικός κατά του Παννεαπολικού. Δεν έδωσε οφσάιντ δεν σφύριζε φάουλ  υπέρ μας αλλά μόνο εις βάρος μας.  ΔεΌταν μετά το 0-2 η ομάδα μας ισορρόπησε το παιχνίδι και βγήκε μπροστά ο εν  λόγω διαιτητής έκανε δώρο το  τρίτο γκολ  εις  βάρος μας, αφού δεν σφύριξε  καθαρό επιθετικό φάουλ που προηγήθηκε  στον  αμυντικό μας. Έδωσε πέναλτι σε τράβηγμα  έξω απ’ την περιοχή το οποίο  αναγνώρισαν ακόμη  και αντίπαλοι.

Θέλουμε να δώσουμε συγχαρητήρια και να ευχηθούμε καλή συνέχεια στην  ομάδα της Θύελλας Κορυδαλλού διότι σαφώς  άξιζε την νίκη αλλά ο κύριος  Σινιοράκης, για λόγους που δεν κατανοούμε, ήθελε την ήττα μας να την μετατρέψει σε συντριβή, συντρίβοντας συγχρόνως και την ψυχολογία των  παικτών μας.

Δεν ανεχόμαστε άλλο χειρουργείο κατά του Παννεαπολικού και παρακαλούμε τους υπεύθυνους να μην βρεθεί ξανά μπροστά μας ο συγκεκριμένος διαιτητής κύριος Σινιοράκης ή άλλοι κύριοι Σινιοράκηδες.»

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply