Connect with us

Uncategorized

ΠΑΟΚ: Mε νίκη ελπίζει o δικέφαλος του Βορρά..

Published

on

Ο ΠΑΟΚ θέλει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά να προκριθεί στους 32 του Europa League και για να εξακολουθήσει να έχει ελπίδες για αυτή τη διάκριση θα πρέπει να κερδίσει σήμερα (20.00, ΑΝΤ1) τη Σάμροκ Ρόβερς, την πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου του.

 

Ο «δικέφαλος» παραμένει αήττητος στη φετινή ευρωπαϊκή του πορεία τόσο στα προκριματικά όσο και στον όμιλο και θέλει να συνεχίσει αυτό το σερί με μία δεύτερη συνεχόμενη νίκη επί των πρωταθλητών Ιρλανδίας.

 

Σημαντικότερο πρόβλημα στην προσπάθεια αυτή είναι μάλλον η κακή ψυχολογία των παικτών, που χειροτέρεψε μετά την εντός έδρας βαριά ήττα στο πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό, η οποία πρόσθεσε κι άλλη πίεση στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Λάσλο Μπόλονι. Οι τραυματισμοί δεν λείπουν, καθώς Αθανασιάδης, Γκαρσία, Κοντρέρας, Ίβιτς και Τσουκαλάς είναι νοκ άουτ.

.

Εκπλήξεις ίσως να υπάρξουν στην ενδεκάδα του ΠΑΟΚ σήμερα, βάσει όσων έδειξε ο Μπόλονι στο χθεσινό οικογενειακό διπλό. Σε αυτό ο Ρουμάνος χρησιμοποίησε τον Σαλπιγγίδη στην κορυφή της επίθεσης με τον Βιεϊρίνια αριστερά και τον Γεωργιάδη δεξιά. Αν τελικά προτιμηθεί ο Παπάζογλου για την κορυφή, τότε εκτός ενδεκάδας θα μείνει ο Γεωργιάδης και δεξιά θα παίξει ο Σαλπιγγίδης.

 

Η τριάδα των χαφ δεν θα αλλάξει και θα αποτελείται από τους Λάζαρ και Αρίας, που θα είναι οι δύο αμυντικοί χαφ και τον Φωτάκη, που θα έχει ρόλο επιτελικού μέσου.

 

Στην άμυνα, ο Χαλκιάς θα είναι κάτω από τα δοκάρια, Τσιρίλο και Μαλεζάς το δίδυμο των κεντρικών αμυντικών, ο Λίνο επανέρχεται στο αριστερό άκρο και ο Έτο στο δεξία. Σε περίπτωση που κάποιος εκ των δύο Βραζιλιάνων ακραίων μπακ έχει πρόβλημα, τότε υπάρχει και η επιλογή του Σνάουτσνερ.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply