Connect with us

6ος Όμιλος

ΠΑΟ Κρουσώνα – ΑΟ Περιστερίου 2-0

Published

on

Το 2014 εχει μπει εξαιρετική για τον ΠΑΟ Κρουσώνα αφού η Ηρακλειώτικη ομάδα μετά το διπλό που σημείωσε στην Ραφήνα απέναντι στην Θύελλα, πήρε τη νίκη και στον αγώνα με το Περιστέρι με σκορ 2-0. ΟΙ ασπρόμαυροι με αυτό το αποτέλεσμα βελτίωσαν σε μεγάλο βαθμό τη θέση τους στην κατάταξη αφού έχου μπει για τα καλά στο… κόλπο της παραμονής. Μάλιστα, καταλυτικό ρόλο στην πορεία της Κρητικής ομάδας θα παίξουν οι μεταγραφικές προσθήκες των Ζάλουντοκ και Βιτώτου οι οποίοι θα προσδώσουν αρκετή ποιότητα στο σωματείο.

 

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι γηπεδούχοι είχαν σε μεγάλη μέρα τον Παππά (2′,76′) ο οποίος σημείωσε τα δυο γκολ που έκριναν τον αγώνα

 

ΠΑΟ ΚΡΟΥΣΩΝΑ (Μύρων Σηφάκης): Ζάλουντοκ, Τζωρμπατζάκης, Μασέλης, Μακατουνάκης, Κορδονούρης, Κουράκης, Σκουτέλης, Βιτώρος, Σούρσος (90′ Καπετανάκης), Νύκταρης (72′ Κολιακουδάκης), Παππάς (91′ Παππάς)

 

ΑΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ (Γιάννης Τάμπρατζής): Τικταμπανίδης, Πλέστης Π. (69′ Λιαγκόζης), Βασίλογλου, Κλουβάτος, Μηλιός (79′ Παναγόπουλος), Χέλης, Μπόσιος, Πλέστης Χρ., Ηλιάδης (84′ Τσαβαλιάς), Χρόνης, Συράκος.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply