Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

ΠΑΟ Ρουφ – Πανερυθραϊκός 2-4

Published

on

Σπουδαίο διπλό σημείωσε ο Πανερυθραϊκός μέσα στο Ρουφ επικρατώντας του τοπικού ΠΑΟ με 4-2. Μόλις στο 8′ ο Αδρακτάς με διαγώνιο σουτ έβαλε μπροστά τους φιλοξενούμενους, για να έρθει ο Λάσκαρης στο 12′ και να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Στο 32′ σημειώθηκε ένταση όταν ο διαιτητής ου αγώνα, Σφακιανάκης, απέβαλε τον Τριανταφύλλου με απευθείας κόκκινη με τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται στη συγκεκριμένη φάση και να υποστηρίζουν ότι η απόφαση ήταν λανθασμένη. Στο 57′ ο Τσίπρας ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0, ενώ το κρεσέντο του Πανερυθραϊκό έλαβε τέλος στο 64′ χάρις το τέρμα που πέτυχε ο Λάσκαρης. Το μόνο που κατάφεραν οι γηπεδούχοι ήταν να μειώσουν στο 85′ και στο 89′ με κεφαλιάς των Φωτόπουλου αρχικά και Βιδάλη στη συνέχεια

Διαιτητές: Σφακιανάκης, Κουτσόγιαννος-Σαμοϊλης

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Διαμαντόπουλος(46′ Φωτόπουλος), Καραβίδας, Τριανταφύλλου, Βιδάλης, Γιάνκολο, Καραγιάννης, Ασλανίδης (70′ λ. τρ. Θάνος), Φιλιππίδης, Παπαγιάννης (65′ Λίτσι), Κολιόπουλος.

ΠΑΝΕΡΥΘΡΑΪΚΟΣ: Μολφέσης, Τριανταφύλλου, Γκριτζάς, Σαξανίδης, Γκόλιας, Χατζής, Παπαθανασίου (83′ Κόλλιας), Λάσκαρης (78′ Ματέρης), Τσίπρας, Αντωνιάδης (86′ Γιαννόπουλος), Αδρακτάς.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply