Connect with us

Uncategorized

ΠΑΟ Ρούφ: Συνέντευξη απο τον αντιπρόεδρο Στέλιο Τζώνη..

Θα προστατεύσουμε τον κόπο μας…

Published

on

Συνέντευξη στην ιστοσελίδα της ομάδας παραχώρησε ο αντιπρόεδρος του συλλόγου του Ρούφ Στέλιος Τζώνης που αναφέρει αναλυτικά:

Ερώτηση Μετά από 7 αγωνιστικές ποια είναι η εικόνα που έχετε για το πρωτάθλημα; Κοιτάξτε πιστεύω ότι όλες οι ομάδες λίγο πολύ στο ίδιο καζάνι βράζουν. Κάποιες έχουν αποκτήσει ένα προβάδισμα έναντι των άλλων αλλά με τις ανατροπές που γίνονται κάθε αγωνιστική, είναι δύσκολο να προβλέψεις το πρωταθλητή το ποιοι θα πάνε στα μπαραζ και ποιοι θα πέσουν. Όλοι είναι μέσα στο κόλπο.

 

Ερώτηση  Για το ΡΟΥΦ;

 

Εμείς κάναμε και κάνουμε ένα τιτάνιο αγώνα να κρατηθούμε στο ύψος του ονόματος της ομάδας. Δεν θέλω να πω περισσότερα. Αυτό όμως που θέλω να υπογραμμίσω είναι ότι έχουμε έναν από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές που καθοδηγεί την ομάδα μας όπως πρέπει και έχει τον τρόπο να βγάζει το καλύτερο από τους πολύ καλούς ποδοσφαιριστές που έχει στο ροστερ της η ομάδα.

 

 

 

Ερώτηση  Μετά τη παραίτηση Βασιλείου τι;

 

Ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ υπήρχε υπάρχει και θα συνεχίζει να υπάρχει όσο συνεχίζουν να πλαισιώνουν τη Διοίκηση άνθρωποι σαν το Βασιλείου. Ο Δημήτρης παραμένει στο Δ,Σ, ως αντιπρόεδρος. Εξ άλλου φέτος το μοντέλο διοίκησης της ΠΑΕ είναι διαφορετικό από τα παραδοσιακά του τύπου «ένας πρόεδρος –μια ομάδα».

 

Εμείς που έχουμε αναλάβει τη διοίκησης της ΠΑΕ πρώτα από όλα αισθανόμαστε σύντροφοι στον ίδιο αγώνα. Η σχέση μας στηρίζεται στην φιλία και στην αλληλοεκτίμηση. Δεν υπάρχει χώρος ούτε για αριβίστες ούτε για ματαιόδοξους «όσα φράγκα και αν κουβαλάνε!!!».Πρόσφατα στο Δ.Σ και στη παρέα μας προστέθηκε ένα νέο μέλος – «στρατιώτης» ο Μανώλης ο Βοργίδης. Είναι ένα πολύ αξιόλογος άνθρωπος , φίλος , γνώστης του ποδοσφαίρου και με διάθεση να προσφέρει ανιδιοτελώς όπως και οι υπόλοιποι.

 

 

 

Ερώτηση  Τι γνώμη έχετε για τον αγώνα της Καλαμάτας.

 

Στον αγώνα αυτό συνέβησαν γεγονότα που δεν τιμούν το ποδόσφαιρο αλλά ούτε και την ιστορική Καλαμάτα. Εμείς έχουμε δώσει τρεις αγώνες στην έδρα μας για το πρωτάθλημα και δύο για το κύπελλο. Αισθανόμαστε χαρά τιμή και ευθύνη να φιλοξενούμε ομάδες ειδικά από την επαρχία. Πάντα προσφέρουμε ότι μπορούμε ούτως ώστε να μην έχουν κανένα παράπονο. Αν και οι δύο από αυτές μας κέρδισαν (Ζάκυνθος, Μαγούλα) κανείς δεν διανοήθηκε να πράξει το παραμικρό εις βάρος ποδοσφαιριστών συνοδών και οπαδών τους. Αυτό δεν είναι αδυναμία είναι σωφροσύνη.. Πιστεύω ότι ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ συμβάλει ενεργά στην προσπάθεια της πολιτείας αλλά και της ΕΠΟ για ένα καλύτερο ποδόσφαιρο.

 

Δυστυχώς στην Καλαμάτα η αποστολή της ομάδας έζησε κλίμα βίας και τρομοκρατίας (δύο φορές διεκόπη το ματς και μετά τη λήξη δεν μπορούσε να μπεί η ομάδα στα αποδυτήρια). Είχαμε και τραυματισμό του Μανιά από ρήψη αντικειμένου.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ερώτηση  Για τη διαιτησία έχετε να πείτε κάτι.

 

 

 

Εμείς ούτε σχολιάζουμε ούτε ποδηγετούμε διαιτητές…..Για τη διαιτησία υπάρχει η έκθεση του παρατηρητή της ΚΕΔ .Γεγονός είναι ότι αδικηθήκαμε και δεν είναι η πρώτη φορά. Αισθανόμαστε ότι μας στέρησαν τη νίκη. Όμως μέσα σε τέτοιο κλίμα τρόμου και οι διαιτητές φοβήθηκαν ίσως. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να «χάσουν» κάποιες φάσεις που δυστυχώς ήταν όλες εις βάρος μας και μας στέρησαν τη νίκη.

 

Είναι κρίμα διαιτητικά λάθη να στερούν την ηθική ικανοποίηση του δίκαιου αποτελέσματος σε ποδοσφαιριστές και προπονητές που ιδρώνουν μέσα στο γήπεδο.

 

Όμως ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΝΩ ΌΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΡΜΑΙΟ ΔΙΑΘΕΣΕΩΝ…..ΘΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΠΟ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.

 

 

 

Ερώτηση  Θα υπάρξει περαιτέρω ενίσχυση της ομάδας;

 

 

 

Ήδη αποκτήθηκαν τέσσερα νέα παιδιά που πιστεύουμε ότι θα βοηθήσουν την ομάδα ουσιαστικά. Αν ο Αρναούτης ζητήσει και άλλους θα πράξουμε τα δέοντα. Αυτός ξέρει.

 

 

 

Ερώτηση  Τι πιστεύετε για το μέλλον

 

 

 

Είμαι αισιόδοξος. Πιστεύω ότι όσο ο ΠΑΟ ΡΟΥΦ βασίζει τίμια αντρίκια , με το κεφάλι κάτω και με πολύ δουλεία , σεβόμενο την ιστορία του και τους αντιπάλους του, στο τέλος θα εισπράξουμε την ικανοποίηση που μας αρμόζει.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply