Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παπάγος-ΠΑΟ Ρουφ 1-0

Published

on

Μεγάλη νίκη πανηγύρισε ο Παπάγος σήμερα το απόγευμα που ήταν η τρίτη συνολικά στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 1-0 του ΠΑΟ Ρουφ που γνωρίζει για δεύτερη διαδοχική Κυριακή ήττα που τον αφήνει μακριά από την 1η θέση έξι βαθμούς (βρίσκεται στην 7η θέση με Φωστήρα Ηλιούπολης και Γ.Σ. Αργυρούπολη με έξι βαθμούς).

Από την άλλη ,ο Παπάγος που πέρασε στην 3η θέση με εννέα βαθμούς πέτυχε το τέρμα που έκρινε τον αγώνα στο 86′ με γκολ του Χατζή ενώ από το 69′ οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Κατσιγιάννης.

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ‘Αούστρια’ θα μπορούσε να είχε βρει δίχτυα πριν γίνει το 1-0, αφού χάθηκαν οι ευκαιρίες από τους Χίσο και Νταουτάι (2).

Διαιτήτευσαν οι Ευθυμίου, Κουτουρέλλης, Σαμοΐλης.

ΠΑΠΑΓΟΣ: Κάτσικας, Κόρδας, Κολοβός (85’ Αναστασίου), Σταυρουλάκης, Ρέτζιο, Λιούκας, Χατζής, Αλεξιάδης, Κουτσουβέλης, Μπράτσι (67’ Σιούτας), Μπάρο (46’ Παπαναστασίου).

ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Κουνάδης, Καραμπάς (88’ Μπεκατώρος), Χατζηγιαννακός, Τριανταφύλλου, Μπέρτζος, Σαμαράς, Κατσιγιάννης, Κωτούλιας (73’ Μέμμας), Νταουτάι, Χίσο, Γαλάνης (62’ Φωτόπουλος).

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply