Connect with us

3ος Όμιλος

Παπαδάκης : Αποχωρώ από τον Πανελευσινιακό

Published

on

Την παραίτηση του από το ΔΣ του Πανελευσινιακού προανήγγειλε με επιστολή του stoplekto.gr o πρώην πρόεδρος Νίκος Παπαδάκης, στην δήλωση του αφού πλέκει το εγκώμιο των Γιαλιά  και Παθιάκη, αναφέρει ρητά ότι δεν έχει πρόθεση να ξανά ασχοληθεί με το σωματείο της Δυτικής Αττικής, κάνει λόγω για «Πανελευσινιακάρες» και παρατρεχάμενους …και τέλος στέλνει τις ευχές του στους πολίτες της πόλης για τις γιορτές.

Αναλυτικά στην επιστολή του ο Νίκος Παπαδάκης αναφέρει:

Ως πρώην πρόεδρος του Πανελευσινιακού Α.Ο. μιας εκ των ιστορικότερων ποδοσφαιρικών ομάδων της Ελλάδας με έτος ιδρύσεως το 1931 θα ήθελα να τοποθετηθώ για την εμπειρία που απεκόμισα στα τρία έτη της θητείας μου στον σύλλογο.

Παραχωρώ την ομάδα σε δυο επιχειρηματίες (Χρ. Γιαλιά – Αλ. Παθιάκη) της πόλης, αξιοπρεπέστατους και με οικονομική δυνατότητα τέτοια που χωρίς πρόβλημα μπορούν να συντηρήσουν τις υποχρεώσεις του σωματείου.

Ένα σωματείο που αυτή την στιγμή δεν οφείλει τίποτα και σε κανέναν, έτσι η συνέχεια της προσπάθειας γίνεται πιο ομαλή και πιο εύκολη από τους χρηματοδότες.

Δεν εγκαταλείπω το σύλλογο στην τύχη του και είμαι σίγουρος ότι και οι δύο θα κάνουν ότι μπορούν ώστε τον σωματείο να είναι αξιοπρεπέστατο και με βλέψεις τις παραπάνω κατηγορίες.

Τους εύχομαι καλή δύναμη και οι στόχοι που έχουν βάλει να πραγματοποιηθούν.

Στα τρία χρόνια που διετέλεσα πρόεδρος αυτό που κρατάω και που μου μένει είναι μια μεγάλη πικρία από αυτούς που θεωρούνται ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΑΡΕΣ που το μόνο μέλημα τους ήταν να υπάρχουν ένα, δύο η τρείς χρηματοδότες για να βγάζουν τα απωθημένα τους με το σωματείο.

Δυστυχώς αυτοί θα αποκαλυφθούν όταν η ομάδα μείνει «ορφανή» από χρηματοδότες.

Το μέλημα τους είναι να κάνουν αυστηρή κριτική όταν έρχονται άσχημα αποτελέσματα στους ποδοσφαιριστές στην διοίκηση και στον εκάστοτε προπονητή χωρίς να πληρώνουν απολύτως τίποτα.

Επιδιώκουν με διάφορους τρόπους να είναι κοντά στην ομάδα και να απαιτούν, αν μπορέσουν να έχουν και οικονομικές απολαβές, π.χ απαιτούν δουλειά στην ακαδημία η και στην «μεγάλη» ομάδα βάζοντας τρίτους να μιλούν γι’αυτούς καθώς οι ίδιοι δεν έχουν τα προσόντα και την προσωπικότητα να το πουν μόνοι τους.

Σε ότι έχει να κάνει με τους «φιλάθλους» η συμμετοχή τους στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας και την προσπάθεια που έκανα και θα συνεχίσουν να κάνουν οι επόμενοι δεν είναι τέτοια που να δίνει κουράγιο στην εκάστοτε διοίκηση για κάτι θετικό και ελπιδοφόρο. Εκτός από τους οργανωμένους που όσο μπορούν προσπαθούν για να είναι κοντά στην ομάδα αλλά και αυτοί είναι λίγοι.

Δυστυχώς όταν έχεις βλέψεις για ποιο ψηλά έτσι δεν πας πουθενά.

Εύχομαι η καινούργια διοίκηση να πάει την ομάδα καλύτερα, τα πράγματα να της έρθουν θετικά και ο ιστορικός αυτός σύλλογος να βρει τον δρόμο του.

Έχω αποφασίσει αμετάκλητα να μην ξανά ασχοληθώ ενεργά με την ομάδα.

Τέλος αυτό που κρατώ από όλη αυτή την διαδρομή είναι κάποιες «γνωριμίες», που όπως φαίνεται θα μείνουν «γνωριμίες», καθώς όταν χρηματοδοτούσα ήμουν το «καλό παιδί», τώρα που αποχωρώ θα είμαι «κάποιος» που πέρασε άφησε τον οβολών του και έφυγε!!

Εύχομαι σε όλους τους πολίτες αυτής της πόλης καλά Χριστούγεννα, Καλή Χρονιά, Υγεία και Αγάπη στις οικογένειες τους.

Υ.Γ. Καλό κουράγιο Χρήστο Γιαλιά και Αλέκο Παθιάκη. σας εύχομαι τα καλύτερα

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply