Connect with us

6ος Όμιλος

Παπακωστούλης: Αξίζουμε να βρισκόμαστε σε υψηλότερη θέση

Published

on

Κλίμα ευφορίας επικρατεί στις τάξεις της Τργιλίας Ραφήνας μετά το σημαντικό τρίποντο κόντρα στον Μανδραϊκό που φέρνει τους κιτρινόμαυρους πολύ κοντά στην επίτευξη του στόχου της παραμονής. Ο Γιώργος Παπακωστούλης, όπως ήταν φυσικό, έμεινε ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα αλλά και από την εικόνα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές του και αυτό αποτυπώνεται και από τις δηλώσεις που παραχώρησε στον Κυριάκο Παντζαρίδη τονίζοντας χαρακτηριστικά τα εξής: “Ήταν ένα παιχνίδι ορόσημο για την πορεία της ομάδας για να ξεφύγει από το άγχος της πίεσης αλλά και των βαθμών. Θεωρώ ότι αξίζουμε να βρισκόμαστε σε υψηλότερη θέση και αυτό διότι έχουμε παρουσιάσει πολύ καλά δείγματα γραφής.

Μπήκαμε νωθρά στο πρώτο τέταρτο και αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να μείνουμε πίσω στο σκορ αλλά μετά το 20′ ήμασταν κυρίαρχοι του αγώνα και δικαιούμασταν τη νίκη πέρα και πέρα ακόμη και με μεγαλύτερο σκορ. Ειδικά στο α’ μέρος ήταν ένας μονόλογος της ομάδας ειδικά τη στιγμή που ισοφαρίσαμε καθώς καταφέραμε να έχουμε πολλές ευκαιρίες και να πετύχουμε ακόμη ένα τέρμα. Από εκεί και πέρα διαχειριστήκαμε το παιχνίδι όπως θα έπρεπε και πήραμε μια σημαντική νίκη αν και χάσαμε πολλές ευκαιρίες για να αυξήσουμε το δείκτη του σκορ.

Πήραμε τρεις σημαντικούς βαθμούς για την παραμονή στην κατηγορία και συνεχίζουμε ένα ένα τα παιχνίδια προσπαθώντας να συλλέξουμε τους βαθμούς που χρειάζονται ώστε η ομάδα να τερματίσει όσο ψηλότερα γίνεται. Συγχαρητήρια στους παίκτες για την απόδοση τους, τα ψυχικά αποθέματα που έδειξαν και γύρισαν το ματς αλλά και για το γεγονός ότι απέδωσαν καλό ποδόσφαιρο.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply