Connect with us

stoplekto

Παράπονα στον Πανιώνιο Κερατσινίου για τη διαιτησία

Αλ.Πολίτης : «Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους»

Published

on

« Να αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους για τη διαιτησία»

 

Παράπονα από τη διαιτησία στα τελευταία παιχνίδια έχει ο Πανιώνιος Κερατσινίου. Στην ομάδα θεωρούν ότι το γκολ με το οποίο η ομάδα γνώρισε την ήττα προχθές στον αγώνα με τον Ερμή ήταν οφσάιντ που δεν υπέδειξε ο βοηθός Κοτζαμανίδης .

Αναφερόμενος γενικότερα στο πρόβλημα αυτό ο έμπειρος παράγοντας και σημερινός αντιπρόεδρος του Πανιώνιου Αλέκος Πολίτης δήλωσε:

«Καλούμε την ΕΠΣΠ τον Σύνδεσμο Διαιτητών και την Επιτροπή Διαιτησίας να αναλάβουν επιτέλους τις ευθύνες τους για την ομαλή διεξαγωγή του πρωταθλήματος . Στους τέσσερις τελευταίους αγώνες μας , αντιμετωπίζουμε παρατεταμένα εχθρικές διαιτησίες . Αυτό πρέπει να σταματήσει όσο είναι καιρός ακόμα .Τα φαινόμενα ανεργίας και λιτότητας που μαστίζουν τις περιοχές μας , ορισμένοι διαιτητές να μην τα μεταφέρουν με τις αποφάσεις τους στα γήπεδα. Είναι ώρα επιτέλους να δείξουν υπευθυνότητα.»

*Στα τρία σοβαρά προβλήματα που αντιμετώπιζε ο Πανιώνιος ( Νικολαΐδης, Κρητικάκος Αντιβάχης, ) προστέθηκαν και οι Φράγκος Βλαχάκης που αποβλήθηκαν  την Τετάρτη.

Α.ΔΑΡΖΕΝΤΑΣ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply