Connect with us

A' Ε.Π.Σ.Α.

Παρέμεινε στην Α’ ΕΠΣΑ ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου

Published

on

Την παραμονή του στην Α’ ΕΠΣΑ πανηγύρισε ο Θρίαμβος Χαϊδαρίου που επικράτησε με 3-1 στο μπαράζ παραμονής της Διάνας Ηλιούπολης. Οι τυπικά γηπεδούχοι έδειξαν περισσότερη θέληση για τη νίκη με τους φιλοξενούμενους να έχουν παράπονα για τη διαιτησία κυρίως για τη φάση της αποβολής του Σταθακόπουλου, αλλά και για τη φάση του 62′ όταν ζήτησαν πέναλτι για χέρι αντίπαλου αμυντικού σε σουτ του Σάρρα. Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους φιλοξενούμενους αφού στο 5′ ο Σταθαξόπουλος έγραψε το 1-0. Στο 15′ ήρθε η ισοφαρίση με τον Αποστολόπουλο, με τον Ρούπι να ανατρέπεται από τον Χρήστο Κόρρα στο 28′ και ο διαιτητής να αποβάλλει με απευθείας κόκκινη τον τερματοφύλακα της Διάνας. Την εσχάτη των ποινών ανέλαβε ο Τσούκης ο οποίος ευστόχησε γράφοντας το 2-1. Στο 58′ οι ‘κυανέρυθροι’ έμειναν με εννέα παίκτες στο γήπεδο λόγω αποβολής του Σταθακόπουλου με δεύτερη κίτρινη, με τον Μπάκα στο 84′ να ευστοχεί στο πέναλτι και να διαμορφώνει το τελικό 3-1.

Η ήττα αυτή για τη Διάνα σημαίνει ότι θα χρειαστεί να προβιβαστούν στην Γ’ Εθνική είτε το Αιγάλεω είτε ο Άγιος Ιερόθεος

ΘΡΙΑΜΒΟΣ: Σκυριώτης, Τσούλος Π., Υφαντής (65′ Τσούλος Ι.), Ντουλές, Θανόπουλος, Τσούκης (82′ Σκεπετάρης)σ, Μπανιάς, Μαστρογιάννης, Τσαγιάννης (75′ Μπάκας Π.), Ρούπι, Αποστολόπουλος.

ΔΙΑΝΑ: Κόρρας Χρ., Βιτωράτος (29′ Μενούνος), Βούτας, Μπελέρης, Νίκολι, Μπαλαφούτης Α. (53′ Λουτσάι), Καλουδιώτης, Σταθακόπουλος, Μπαλαφούτης Χ., Ρούσεφ, Απέργης (46′ Σάρρας)