Connect with us

3ος Όμιλος

Παρέμεινε στην κορυφή ο Παναργειακός

Published

on

Πράσινο βάφτηκε το ντέρμπι της Αργολίδας, με τον Παναργειακό να επικρατεί με 1-0 του Ερμή Κιβερίου και να παραμένει στην κορυφή του 3ου ομίλου μαζί με τον Πανελευσινιακό. Αυτό σημαίνει ότι οι ‘λύκοι’ θα παραταχθούν με την ψυχολογία στα ύψη στο μεγάλο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τους σταχυοφόρους, το οποίο θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την ομάδα εκείνη που θα πάρει το εισιτήριο για την Football League. Το τέρμα που έκρινε τον αγώνα σημείωσε στο 42′ ο Σιμώσης με κεφαλιά εκμεταλλευόμενος στο έπακρο τη σέντρα του Μπελόν.  Το συγκρότημα του Σωτήρη Αντωνίου δικαίως κατέκτησε το τρίποντο αφού σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήταν ανώτερο, με τους νεοφώτιστους με τη σειρά τους να αμύνονται στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα.

Διαιτητές: Παπαγεωργίου, Γιαννουγλίδης-Κοσμάς (Αθηνών)

ΕΡΜΗΣ ΚΙΒΕΡΙΟΥ (Λουκάς Κούρος): Κοζιώτης, Τζέρης, Ζίου, Φίλης (68′ Κέλι), Σελλής, Κάπλατζής, Καλυβόπουλος, Καλογιάννης (65′ Μπιτζής), Μαρίνης, Κακάβας (70′ Βαρβουλέτος), Ισούφι

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ (Σωτήρης Αντωνίου): Κατσαούνης, Λιόσης, Καλαγκάνης, Ρότα, Μπριλάκης, Λίτσος, Αγγελόπουλος (72′ Παπαϊωάννου), Κοιλιάρας, Κατσικοκέρης, Μπελόν (88′ Μπεκατώρος), Σίμωσης (67′ Μακρίδης)

*Ανώτερος σε όλη τη διάρκεια ο Παναργειακός. Αμυνόταν το Κιβέρι. Περίπου .100 φίλαθλοι στο δημοτικό γήπεδο Λέρνας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply