Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Παραίτηση Αποστόλου από το Κερατσίνι

Published

on

Ο πρόεδρος του ΑΠΟ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ Μάκης Απόστολου δηλώνει την παραίτηση από τα καθήκοντά του, με την ακόλουθη δήλωση…

Έπειτα από την γεμάτη ψεύδη και ανακρίβειες ανακοίνωση των ποδοσφαιριστών του Κερατσινίου, ανακοινώνω και επίσημα την παραίτησή μου και αφήνω στους ποδοσφαιριστές να φέρουν εις πέρας το δύσκολο έργο της μίας αγωνιστικής που κρίνεται και η άνοδος της ομάδας στην Γ Εθνική, καθώς επίσης και στους μνηστήρες της. Όσον αφορά το θέμα του Αγγελάκη επειδή αναφέρθηκε κατ’ όνομα στην ανακοίνωση, υπενθυμίζω ότι τον Δεκέμβριο είχε δηλώσει ότι θα πάει σε άλλη ομάδα και δεν ανήκε στο δυναμικό του Κερατσινίου` επίσης τραυματίστηκε τον Ιανουάριο, από όσο γνωρίζουμε, παρά ταύτα είχα ζητήσει εξοδολόγιο, που ποτέ δεν ήρθε στα χέρια μου για να μπορέσω να καλύψω την δαπάνη.
Δεν θα ήθελα να μπω στην διαδικασία απαντήσεων στις πολλαπλές λασπολογίες που έχω δεχθεί κατά καιρούς τόσο σε διοικητικό όσο και σε προσωπικό οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο, όμως μέχρι και την τελευταία στιγμή παρ όλη τη λάσπη προσπάθησα με όποια δύναμη είχα για την ομάδα. Επίσης η ομάδα έχει υποστεί και η ίδια πόλεμο,με στόχο εμένα προφανώς, με τελευταίο συμβάν την κλοπή 7 επίσημων εμφανίσεων με σκοπό να μηδενιστούμε στο τελευταίο παιχνίδι με τον Ναύπλιο αλλά δυστυχώς δεν ξέρουν με ποιόν έχουν να κάνουν! Πάντα έβρισκα και βρίσκω λύσεις για όλα ακόμα και την τελευταία στιγμή!
Σχετικά με την κλοπή των 7 εμφανίσεων σας γνωρίζω ότι δυστυχώς έχει γίνει από ποδοσφαιριστή της ομάδας τον οποίο δεν θα ονομάσω εδώ αλλά γνωρίζω και γνωρίζουν και αρκετοί από την ομάδα και όχι μόνο! Σας τον χαρίζω για να τον καμαρώνετε!
Καλή επιτυχία στην ομάδα !!
Μόνο Νίκες εύχομαι, άνοδο και γερά στομάχια από δω και πέρα!