Connect with us

stoplekto

Παραίτηση Ιωάννας Μωρε

Published

on

Η ανακοίνωση  παραίτηση από μέλος του ΔΣ της ΕΠΣ  κ. Ιωάννας Μωρε αναφέρει τα παρακάτω

Σήμερα 01/12/2016 εγώ η Ιωάννα Μωρε καταθέτω Την παραίτησή μου που είναι  οριστική και αμετάκλητα από σύμβουλος της ΕΠΣΠ ανεξάρτητα αν θα γίνει δεκτή η όχι το κάνω μόνο και μόνο για να τηρήσω τον κώδικα δεοντολογίας οι λόγοι της παραίτησης μου αναλύονται παρακάτω.

Είχα την εντύπωση ότι με τη συμμετοχή μου στον θεσμό αυτό που για μένα είναι ιερός, Θα προσέφερα ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες μου για το καλό του πειραϊκού ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού σεβόμενος τα ιδανικά μου και πάνω από 3000 νέα παιδιά που ασχολούνται με αυτό. Όλο αυτό το διάστημα που συνεργάστηκα έβγαλα διάφορα συμπεράσματα αρνητικά στα πιστεύω μου και τη φιλοσοφία που έχω ασχολούμενοι με την ομάδα που διατηρώ και υπηρετώ με κάθε κόστος. Διαπίστωσα από την αρχή ότι λειτουργία του οργάνου δεν ήταν αυτή που θα έπρεπε ούτε η αρχικά ούτε με γνώμονα το καλό των σωματείων μέλλον του θεσμού που υποχρέωση μας ήταν η άριστη συνεργασία τους και πάνω απ’ όλα διασφάλιση μέσω του ΔΣ και των επιτροπών για την άριστη διεξαγωγή των πρωταθλημάτων.

Στην χρονική διαδρομή μέχρι σήμερα έχουν συμβεί πράγματα που δεν εξυπηρετούν ούτε το καλό των σωματείων μας αλλα και ούτε με τη δεοντολογία ενός οργάνου που θα έπρεπε,χαρακτηριστικά αναφέρω τις συχνές αλλαγές προσώπων και θέσεων συμβούλων χωρίς καμιά ενημέρωση καθώς και συνεδρίασης Δ.Σ που γίνονταν σε πολύ ακραία χρονικά διαστήματα σε σημείο που τις απόφασεις να παίρνουν 1-2 άτομα και όταν υπήρχε απαρτία (πράγμα σπάνιο) όλο το χρόνο να γίνονταν 8-10 συμβούλια και που σε αυτά οι αποφάσεις είχαν παρθεί από 1-2 άτομα πολλές φορές (συνήθως με έναν) με αποτέλεσμα να υπάρχει έντονη δυσαρέσκεια από πολλούς αλλά χωρίς φυσικά να αντιδρώ φανερά.

Επειδή αυτά πρέπει να τα μάθουν οι παράγοντες των σωματείων τα γνωστοποιώ και μη ανεχομενη άλλο αυτή τη διαδικασία αλλά και επειδή κρίνω ότι μας εκθέτουν όλους μας και πολύ περισσότερο τον βασικό ευεργέτη και οικονομικό στήριγμα μας και όλων των πειραϊκών σωματείων μεγάλο σύλλογο τον ολυμπιακό μας και τον πρόεδρο κ.Μαρινάκη Ευάγγελο.

Δηλώνω την παραίτησή μου πιστεύοντας ότι θα είναι για το καλό του πειραϊκού ποδοσφαίρου και επιπλέον δεν συνάδει με τις αρχές μου και τα πιστεύω μου περί άσκησης διοίκησης διότι έτσι υποβαθμίστηκε το πειραϊκό ποδόσφαιρο.