Connect with us

Γ Εθνική

Παραίτηση Σπυράτου στη Νέα Ιωνία

Published

on

Την παραίτηση του από την θέση του Γενικού γραμματέα της Νέας Ιωνίας για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους ανακοίνωσε ο Θεοδόσης Σπυράτος, τονίζοντας ότι θα είναι πάντα δίπλα στην ομάδα.

Η δήλωση του…

Η φετεινή χρονιά είναι μια χρονιά ορόσημα για το Ιωνιώτικο ποδόσφαιρο. Ο ΑΟ ΝΕΑΣ ΙΩΝΙΑΣ κατέκτησε πρωτάθλημα, κύπελλο και ανέβηκε στην Γ΄ Εθνική μετά από μεγάλη προσπάθεια, άγχος, κούραση και δυσκολίες. Η ομάδα στην Γ΄ Εθνική πρέπει να λειτουργήσει σε πιο επαγγελματικά επίπεδα σε όλους τους τομείς και αυτό απαιτεί χρόνο και γνώση και όχι μόνο αγάπη για την ομάδα.
Για αυτό τον λόγο και ΜΟΝΟ απόφασισα να παραιτηθώ από την θέση του Γενικού Γραμματέα λόγω επαγγελματικών και οικογενειακών υποχρεώσεων, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν θα είμαι δίπλα στην ομάδα και στους ανθρώπους της.
Ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλους με τους οποίους συνεργάστικα αυτά τα χρόνια, τους ποδοσφαιριστές, προπονητές, τους υπεύθυνους της Ακαδημίας (τον Αποστόλη Σταγιάννη Αποστόλης Σταγιάννης και τον Κώστα Βογατσά Κώστας Βογατσάς), τον Ηλια Αργιανά Ηλίας Αργιανάς.
Επίσης ευχαριστώ τον παιδικό φίλο Τάσο Θεοδωρίδη, τον Μάκη Ελμαλόγλου Μακης Ελμαλογλου που με τίμησε και με τιμάει με την φιλία του, τον Δημήτρη Dimitrios Koulouris και Φίλιππο Κουλούρη Φιλιππος Κουλουρης για την άψογη συνεργασία που είχαμε.
Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στους REFUGEES Refugees Club που είναι δίπλα στην ομάδα και στις χαρές και στα δύσκολα.