Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Παραιτήθηκε από την τεχνική ηγεσία των Ακαδημιών της ΑΕ Μοσχάτου ο Θοδωρής Ντέμος

Published

on

Παραίτηση Ντέμου απ τη τεχνική διεύθυνση των ακαδημιών της Α.Ε ΜΟΣΧΑΤΟΥ μετά από δύο χρόνια συνεργασίας.

Μετά από δύο χρόνια ως τεχνικός διευθυντής της ομάδας θεωρώ πως έκλεισε ο κύκλος μου στην ακαδημία.

Ήταν δύο πολύ δύσκολα χρόνια, έκανα ότι μπορούσα για τη καλύτερη λειτουργία της ακαδημίας. Αρωγούς σ αυτή τη προσπάθεια είχα τους γονείς των παιδιών, με την υποστήριξη και την εμπιστοσύνη που μου δείξανε, σαν άνθρωπο πρώτα και μετέπειτα σαν προπονητή.
Μεγαλύτερη επιβράβευση για μένα είναι ότι έβλεπα χαρούμενα πρόσωπα στο γήπεδο, γεμάτα όρεξη για παιχνίδι και θέληση για μαθηση.
Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τις δύο διοικήσεις που συνεργάστηκα, του κυρίου Φαναριτη τη προηγούμενη χρονιά, ο οποίος με εμπιστεύτηκε και με έφερε στην ομάδα.
Ιδιαιτερα θέλω να ευχαριστήσω το κύριο Κασιουρα σαν υπεύθυνο ακαδημιών τη περσινή χρονιά, είχαμε μια εξαιρετική συνεργασία,
όπου ήταν και ο κύριος λόγος που ήρθα στην ακαδημία!!!
Επίσης να ευχαριστήσω τη προσωρινή διοίκηση του κυριου Βλασοπουλου για τη συνεργασία τη φετινή χρονιά. Όπως και τον υπεύθυνο ακαδημιων τον κύριο Αναστόπουλο Γιώργο. Τέλος θέλω να ευχαριστήσω την φίλη μου και συνεργάτιδα Σοφία Νεσφυγε την γραμματέα της ακαδημίας για την άψογη συνεργασία που είχαμε αυτά τα δύο χρόνια.Οπως και τους προπονητές για την εμπιστοσύνη που μου δείξανε και την συνεργασία που είχαμε.
Με εκτίμηση και σεβασμό εύχομαι στα παιδιά υγεία και πρόοδο και στην ακαδημία καλή τύχη!!!