Connect with us

stoplekto

Παραιτείται ο Γ. Αγιουτάντης   από τον  ΑΟ Κορυδαλλό

Published

on

Σοβαρά παράπονα από τη διαιτησία του Κουζούμη στον αγώνα με την Ελλάδα Ποντίων έχει ο ΑΟ Κορυδαλλός .

Τον θεωρούν υπαίτιο για την ήττα που ήλθε στο 89’ με πέναλτι ενώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι η ομάδα τελείωσε το παιχνίδι με εννέα παίκτες λόγω αποβολών των Παγιαζήτη και Μέξη.

Αυτό είναι και ο λόγος που ο πρόεδρος Γιάννης Αγιουτάντης ανακοίνωσε την παραίτηση από την διοίκηση στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου:

Συγκεκριμένα με επιστολή που μας απέστειλε αναφέρει:

«Όπως με αξιοπρέπεια εισήλθα στον χώρο του Πειραϊκού ποδοσφαίρου αναλαμβάνοντας την προεδρία της ιστορικής αγαπημένης μου ομάδας του Α.Ο. ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ, και καθώς αισθάνομαι αδικημένος για άλλη μια φορά από την διαιτησία στο παιχνίδι με την Ελλάς Ποντίων αναγκάζομαι σε παραίτηση από πρόεδρος του ΑΟ Κορυδαλλός. Όμως σεβόμενος το Δ.Σ της ομάδας για τις τεράστιες προσπάθειες τους να κατατάξουν τις ακαδημίες μας στις 125 ακαδημίες όλης της Ελλάδος με αξιοκρατικά κριτήρια, σεβόμενος τους γονείς και τα παιδιά των ακαδημιών, σεβόμενος όλο το τεχνικό επιτελείο, σεβόμενος τους ποδοσφαιριστές της αντρικής ομάδας, σεβόμενος τους φιλάθλους μας, και τέλος σεβόμενος την Ε.Π.Σ.Π, έτσι με αξιοπρέπεια αποχωρώ από τον χώρο του Πειραϊκού ποδοσφαίρου στο τέλος της αγωνιστικής περιόδου. Η παραίτηση μου είναι οριστική και αμετάκλητη. »