Connect with us

Α΄ Ε.Π.Σ.Π.

Παραμονή Ντόνε στον Αμπελακιακό

Published

on

Την ανανέωση της συνεργασία του με τον επιθετικό Μαράλντο Ντόνε ανακοίνωσε ο Αμπελακιακός. Αναλυτικά αναφέρει τα παρακάτω:


Με χαρά και ενθουσιασμό, η ομάδα μας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον εξαιρετικό επιθετικό ΜΑΡΑΛΝΤΟ ΝΤΟΝΕ ο οποιος θα συνεχίσει να αποτελεί την αιχμή του δόρατος στην επιθετική γραμμή της ομάδας μας, προσφέροντας το ταλέντο και τις ικανότητές του!
Ο ΝΤΟΝΕ, γνωστός για την άριστη τεχνική του κατάρτιση, είναι ένας επιθετικός που έχει καταφέρει να ξεχωρίσει και να εντυπωσιάσει τόσο τους φιλάθλους όσο και τους συμπαίκτες του με την ακρίβεια, την ταχύτητα και την αποτελεσματικότητά του στο σκοράρισμα. Οι επιδόσεις του στο γήπεδο έχουν συμβάλει καθοριστικά στην επιτυχημένη πορεία της ομάδας μας την περασμενη αγωνιστικη σαιζον και αποτελούν πηγή έμπνευσης για όλους.
Πέρα από τις ποδοσφαιρικές του αρετές, είναι γνωστός για τον εξαιρετικό του χαρακτήρα. Είναι πάντα συνεπής στις υποχρεώσεις του, δείχνοντας επαγγελματισμό και αφοσίωση. Η θετική του στάση και το καλό του ήθος τον καθιστούν έναν πολύτιμο συμπαίκτη και ένα πρότυπο για τους νεότερους ποδοσφαιριστές.
Είμαστε βέβαιοι ότι με την ανανέωση της συνεργασίας μας, ο ΝΤΟΝΕ θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του και να οδηγεί την ομάδα μας σε νέες επιτυχίες αφου το προτερημα του να βρισκει διχτυα είναι το δυνατο του σημειο!
ΑΛΝΤΟ σου ευχομαστε καλη αγωνιστικη χρονια χωρις τραυματισμους!