Connect with us

6ος Όμιλος

Πατσατζόγλου: “Να γίνουμε όλοι μια γροθιά”

Published

on

Αποκτήθηκε στη μεταγραφική περιόδο του καλοκαιριού και το μόνο βέβαιο είναι ότι με την ποιότητα του μπορεί να προσφέρει λύσεις στον Ιωνικό.

Ο λόγςο για τον Βασίλη Πατσατζόγλου ο οποιος σε δήλωση που παραχώρησε αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις από τη νέα του ομάδα αλλά και για το ντέρμπι με την Προοδευτική.

Αναλυτικά, το κειμενο:

“Ακόμη δεν μπορώ να έχω συναισθήματα γιατί είμαι λίγες ημερες στην ομαδα. Παρ’ όλα αυτά έχουμε καλό κλίμα. Είμαστε χαρούμενος που ήρθα στην ομάδα. Πρόκειται για ένα νπολύ μεγάλο σύλλογο και θα δώσουμε το καλύτερο μου εαυτό για να καταφέρουμε να πετύχουμε τους στόχους μας”.

Για το αν μπορεί να πάρει την ομαδα στις πλάτες του δήλωσε

“Δόξα το θεό έχω αρκετές εμπειρίες από τη Σούπερ Λιγκ και πιστεύω ότι θα επιστρέψω στην πρώτη κατηγορία. Είναι δύσκολο ένας ποδοσφαιριστής να πάρει την ομάδα στις πλάτες του και προφανώς χρειάζεται τη βοήθεια των συμπαικτών του. Οπότε εγώ σαν Βασίλη θα καταθέτω τη ψυχή μου στο γήπεδο. Από εκεί και πέρα πρέπει να γίνουμε όλη μια γροθά για να εφαρμόζουμε όσα μας ζητάει ο προπονητής μας”.

Στον επιλογ του μάλιστα έδωσε το δικό του μήνυμα στον κόσμο υποστηρίζοντας

“Να έρχεται στο γήπεδο και νας μας στηρίξει και εμεις από την πλευρά μας θα κανουμε το καλυτερο. Παντως να ξερει οτι εμεις θα πάμε να κερδίσουμε την Κυριακή”.