Connect with us

stoplekto

Παυλάκης – Σπήλιος:Το 100% για την επιτυχία

Published

on

Το παιχνίδι με τον Αιολικό φαντάζει ως μία καλή πρόβα για τα μπαράζ ανόδου σύμφωνα με τους; Μάκη Παυλάκη και Γιώργο Σπήλιο οι οποίοι μίλησαν στην κάμερα του Εθνικός TV.

Οι δύο άσοι της ομάδας του Εθνικού μίλησαν για την προοπτική της συμμετοχής στο Κύπελλο Ερασιτεχνών αλλά και παράλληλα για το πόσο θα επηρεαστούν απο το γεγονός της απουσίας του κόσμου λόγω τιμωρίας..

 

ΠΑΥΛΑΚΗΣ

 

Πως βλέπετε σαν ομάδα την συμμετοχή σας στην διοργάνωση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών;

Δεν αποτελούσε στόχο μας η συμμετοχή σε αυτή τη διοργάνωση αλλά από τη στιγμή που βρεθήκαμε εκεί και υπάρχει ένας τίτλος που διεκδικείται ο Εθνικός θα προσπαθήσει να τον διεκδικήσει. Σίγουρα είναι μια καλή ομάδα ο Αιολικός και το ματς της Τετάρτης θα είναι ένα γερό τεστ για τη συνέχεια.

 

Εννοείς ότι ίσως είναι και ένα γερό τεστ για τα μπαράζ που ακολουθούν;

Σίγουρα! Η δυναμική του Αιολικού είναι κοντά σε εκείνη των ομάδων που θα παίξουν στα μπαράζ οπότε ναι είναι πολύ καλό που θα δούμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μια ποιοτική ομάδα.

 

Ο Εθνικός πηγαίνει στο ματς με τον Αιολικό αφού έχει προηγηθεί μια ακόμη νίκη στο Πρωτάθλημα κόντρα στον Αμπελακιακό. Αυτό παίζει ρόλο στην ψυχολογία και στην αγωνιστική ετοιμότητα σας;

Η κάθε νίκη για μας δημιουργεί άνεση ψυχολογίας. Είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου, είναι και η νίκη που αναφέρεις, παραμένουμε αήττητοι γενικά και νομίζω ότι όλα αυτά θα μας βοηθήσουν πολύ στη συνέχεια.

 

Θα παίξετε κεκλεισμένων των θυρών. Πως σας φαίνεται;

Εντάξει θα είναι ένα μειονέκτημα για μας γιατί έχουμε συνηθίσει να παίζουμε με κόσμο δίπλα μας αλλά δεν θα αφήσουμε αυτό να μας επηρεάσει. Εμείς θα κοιτάξουμε να παίξουμε καλή μπάλα και να κερδίσουμε το παιχνίδι.

 

ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΠΗΛΙΟΣ

 

Ο Εθνικός θα συμμετάσχει στους αγώνες για το Κύπελλο Ερασιτεχνών μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου Πειραιά. Πως βλέπετε γενικά στην ομάδα την διοργάνωση;

Σίγουρα μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε και αυτές τις ομάδες που βρέθηκαν στο δρόμο μας. Η συμμετοχή μας σε αυτή τη διοργάνωση είναι ένα καλό τεστ για τα μετέπειτα μπαράζ. Εμείς θα δώσουμε το 100% του εαυτού μας όπως κάνουμε και σε κάθε παιχνίδι.

 

Πρώτος αντίπαλος ο Αιολικός. Ποια η άποψή σου;

Έχουμε μάθει ότι είναι καλή ομάδα, σίγουρα θα μας δυσκολέψει, η έλλειψη του κόσμο στο γήπεδο λόγω της τιμωρίας από πέρυσι δεν νομίζω ότι θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο, αν και θα τον θέλαμε στο πλευρό μας, οπότε εμείς θα είμαστε αυτοί που είμαστε και σε αυτόν τον αγώνα.

 

Οι μέχρι στιγμής επιτυχίες του Εθνικού θεωρείς ότι είναι ένα πλεονέκτημα για να μπορέσει να προχωρήσει αρκετά σε αυτόν τον θεσμό;

Είναι πλεονέκτημα αλλά τίποτα δεν μπορείς να καταφέρεις χωρίς πολύ δουλειά και εμείς αυτό το κάνουμε κάθε μέρα στο γήπεδο.

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply