Connect with us

Ε.Π.Σ.Π.

Πειραιάς & Αθήνα δίνουν αίμα..

Published

on

Στις 22 Φεβρουαρίου 2012 η Ένωση Συνδέσμων Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πειραιώς σε συνεργασία με την αντίστοιχη των Αθηνών έχουν προγραμματίσει αιμοδοσία. Η οποία θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία της στο Ρέντη ( αθλητικές εγκαταστάσεις βόλεϊ του Ολυμπιακού) από τις 3 μ.μ. μέχρι τις 6 μ.μ.Πρόκειται για μια σπουδαία πρωτοβουλία των δύο Ενώσεων γιατί με αυτό τον τρόπο θα υπάρχει πλέον ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ για παν ενδεχόμενο. Η πρωτοβουλία αυτή χαιρετίστηκε με ιδιαίτερη ικανοποίηση από τους παλαίμαχους ποδοσφαιριστές .

• Ποδοσφαιρικό διάλειμμα λόγω διασκέδασης

Το μεσημέρι της Κυριακής 19 Φεβρουαρίου στο κέντρο Φοίνικες στην Αγ. Βαρβάρα Αιγάλεω , οι παλαίμαχοι του Πειραιά αποφάσισαν να κρεμάσουν τα παπούτσια τους….. προκειμένου να το διασκεδάσουν οικογενειακά . Προγραμμάτισαν λοιπόν το δικό τους αποκριάτικο ρεβεγιόν σε μια γνωστή και ευχάριστη ταβέρνα ( ελεύθερο μπαλ- μασκέ ) με καλή μουσική, και βέβαια εκλεκτό φαγητό. Ήδη η επιτροπή διοργάνωσης της αποκριάτικης συνεστίασης με επικεφαλής τον κ. Τσίρμπα προετοιμάζεται για να υποδεχθεί τις αντιπροσωπείες των παλαιμάχων από όλες τις ομάδες που συμμετέχουν.

• Θα πάνε στη Κωνσταντινούπολη

Για τις αρχές Μαϊου έχει προγραμματιστεί το ταξίδι των παλαιμάχων του Πειραιά στη Κωνσταντινούπολη. Θα είναι 5 ημερών οδικώς ενώ θα προγραμματιστούν και 2 φιλικά ματς.Ενα με τουςπαλαίμαχους της Φενέρ Μπαξέ, και το άλλο με τους παλαίμαχους της Ξάνθης.

• Την Δευτέρα συνεχίζεται το φετινό τουρνουά με τους αγώνες 12ης ημέρας.

X.ΠΑΙΠΕΤΗΣ

 

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply