Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα… με τον Ανντώνη

Published

on

***Το γκολ που πέτυχε το Κερατσίνι στο 88’ επί του Ικάρου ( 2η νίκη στα μπαράζ επί του ίδιου αντιπάλου με το ίδιο σκορ) απλά ανέβαλε τους  πανηγυρισμούς  του  Ηρακλείου που μαθηματικά δεν έχει ανέλθει ακόμα . Το Κερατσίνι για να ελπίζει σε άνοδο θα πρέπει να κερδίσει και τα δυο εναπομείναντα παιχνίδια με Αιγάλεω εκτός και Ηράκλειο εντός( με σκορ πάνω από 2-0 )  ενώ παράλληλα το Ηράκλειο να χάσει και τα δυο  εκτός έδρας παιχνίδια με Ίκαρο και Κερατσίνι(  με σκορ πάνω από δυο γκολ διαφορά ). Δεν είναι εύκολα τα πράγματα, αλλά στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι απίθανο….

***Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε στον Καραβά η είδηση αποχώρηση  του Τάσου Ελευθεράκη από τα διοικητικά του συλλόγου. Ο Τάσος αποτελεί ένα τεράστιο κεφάλαιο για την ομάδα . Η προσφορά τόσο του ίδιου  όσο και της συζύγου του Σούλας που επίσης παραιτήθηκε , είναι τεράστια. Μακάρι και οι αντικαταστάτες τους να μπορέσουν να αναπληρώσουν τα κενά τους. Το σίγουρο είναι ότι υπάρχει «νέο αίμα » παραγόντων στην ομάδα με φιλοδοξίες για κάτι καλό….
Αίσθηση προκάλεσε η παραίτηση του Λεωνίδα Πανοηλία από την Οδηγήτρια , δυόμισι μήνες μετά την πρόσληψη του,

***Κλείνει σήμερα   ο κυκλος του Χάρη Γαλούνη στην Αμφιάλη  με φιλικό παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό Περάματος. Ο ίδιος είπε ότι αυτός και η Αμφιάλη δεν πρόκειται να ξανασυναντηθούν στο άμεσο μέλλον. Ο Χάρης  δεν ξεχνά  τον Μάκο Ξανθόπουλο  που του άνοιξε την πόρτα της εισόδου στην  Αμφιάλη  και τον έβαλε για τα καλά σε αυτήν την μεγάλη οικογένεια της γειτονιάς μου…

***Άγιο είχε ο ποδοσφαιριστής του Ερμή Κορυδαλλού Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Οδηγούσε την μηχανή του κοντά στο σπίτι του στο Περιστέρι όταν Ι.Χ.  αυτοκίνητο παραβίασε το stop και τον κτύπησε . Ο Δημήτρης ήταν τυχερός στην ατυχία του . Έπεσε με δύναμη πάνω σε ένα κολωνάκι. Τον έσωσε το κράνος που –ευτυχώς- φορούσε, το οποίο  μάλιστα έσπασε κιόλας . Καταλαβαίνετε τι θα γινόταν αν δεν είχε το κράνος. Το μόνο …ενθύμιο από αυτό το τρακάρισμα  είναι οι μώλωπες  και τα σημάδια  σε όλο του το σώμα. Αλλά αυτά ευτυχώς ,σε λίγο καιρό δεν θα υπάρχουν . Περαστικά σου Δημητράκη!!!….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply