Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη…

Published

on

Δεν  κατάφερε τελικά η Μικτή Παίδων Πειραιά να φτάσει στον μεγάλο τελικό του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών ομάδων . Αυτό  όμως δεν απορρίπτει την μεγάλη και σοβαρή προσπάθεια που έγινε όλη την χρονιά . Τα παιδιά του Πειραιά προσπάθησαν για το καλύτερο , υπερβάλλοντας εαυτούς . Είχαν μια εντυπωσιακή πορεία διαψεύδοντας όλους εκείνους που τους είχαν τελειωμένους στην αρχή. Η ομάδα έγινε ομάδα  με  τους μικρούς αθλητές να δίνουν τον καλύτερο τους  εαυτό. Να ζουν γι΄ αυτή την ομάδα .Να αγωνιούν γι’ αυτήν . Να είναι ενωμένοι όλοι στις χαρές και στις  λύπες. Γιατί αυτό  είναι ομάδα. Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους και ψηλά το κεφάλι !!!

Αύριο στις 10 το πρωί στο Δημοτικό Γήπεδο Νέαπολης Βόλου η Μικτή Παίδων Πειραιά θα αντιμετωπίσει την αντίστοιχη της Αχαΐας για την τρίτη θέση . Είναι σίγουρο ότι οι μικροί και αυτή τη φορά θα κάνουν το καθήκον τους…..

Σαν επίλογο για το θέμα  αναφέρουμε τις  δηλώσεις του Ταμία της ΕΠΣΠ Γιάννη Σταματάτου: «Στα δυο μου ταξίδια σε Χανιά και Βόλο έζησα πολύ όμορφες στιγμές με την Μικτή  παίδων της ΕΠΣΠ . Έζησα το πραγματικό ποδόσφαιρο την αγωνία την χαρά και το κλάμα των αθλητών (την Πρωτομαγιά) . Επίσης την καλή παρέα των μελών του ΔΣ της ΕΠΣΠ που ήρθαν στις αποστολές, του τεχνικού τιμ και των φροντιστών. Η ΕΠΣΠ  βλέπει μπροστά με όσες οικονομικές δυσκολίες υπάρχουν. Καλό αγώνα μάγκες το Σάββατο δώστε τα όλα για την 3η θέση!Σ υγχαρητήρια σε όλους σας!!!»

Εξελίξεις  είχαμε στο θέμα της συγχώνευσης του Αργοναύτη με τον Ατρόμητο Κερατσινίου .Που ισχύει τυπικά, αλλά ουσιαστικά δεν ισχύει.  Αρχικά  είχε ειπωθεί πως αν έμπαινε πρώτο το όνομα του Αργοναύτη η ομάδα θα  αγωνιζόταν στην β’ Κατηγορία . Ενώ αν προηγείτο αυτό του Ατρομήτου , θα έπαιζε στην Α’. Περισσότερες πιθανότητες είχε η πρώτη περίπτωση αφού  το μεγάλο όνομα στην προκειμένη περίπτωση είναι ο Αργοναύτης και δεν έπρεπε σε καμία περίπτωση να «εξαφανιστεί». Στην περίπτωση αυτή μια ομάδα θα ο Ατρόμητος Κερατσινίου θα «έσβηνε » από τον ποδοσφαιρικό χάρτη. Τι θα ισχύσει λοιπόν από όλα αυτά . Μάλλον… τίποτα , αφού  αλλάζουν τα σχέδια . Άλλα πράγματα έχει στο μυαλό του ο Θανάσης Μπαλαφούτης . Θα αγωνιστούν και οι δυο !!! Ο Ατρόμητος Κερατσινίου στην Α’ και ο Αργοναύτης στη Β’. Ο ίδιος θα συντηρεί ουσιαστικά  και τις δυο ομάδες, όπως μας είπε .Στην περίπτωση αυτή θα δοθεί   το βάρος στα παιδιά από τις υποδομές . Δεν είναι τυχαίο ότι την περασμένη αγωνιστική ο Ατρόμητος είχε 11 μικρούς στην 18αδα του. Και  κάτι ακόμα που μας διευκρίνισε ο κ. Μπαλαφούτης . Η συγχώνευση θα ισχύσει μόνο όταν αν ανέλθει ο Αργοναύτης στην  Α’ Κατηγορία . Στην περίπτωση αυτή θα «απορροφηθεί » ο Ατρόμητος …..
Την προσεχή Κυριακή μετά τον αγώνα της Ελλάδας Ποντίων  με την Θύελλα Μοσχάτου στο γήπεδο Οριζομύλων  θα ακολουθήσει γιορτή προς τιμήν των παιχτών και των προπονητών που εκπροσώπησαν το Σύλλογο σε όλα τα τμήματα…Κατά τη διάρκεια του ημιχρόνου θα ακολουθήσει παραδοσιακός ποντιακός χορός από τον Σύλλογο της περιοχής  “ΚΑΥΚΑΣΟΣ” όπως επίσης και η κλήρωση ενός κινητού smartphone…!….
Ρήξη Αχίλλειου τένοντα  υπέστη εντελώς ξαφνικά ανήμερα του Πάσχα , ο Γενικός Γραμματέας του Ατρόμητου Πειραιά Αντώνης Καραμολέγκος . Υπέστη σε επιτυχή χειρουργική επέμβαση .Ευχόμαστε περαστικά στον αγαπητό μας φίλο Αντώνη. Σιδερένιος !!!
«Έφυγε » από την ζωή η σύζυγος του πρώην προέδρου του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Πειραιά  Γιώργου Αρμόδωρου και μητέρα του βετεράνου ποδοσφαιριστή του Εθνικού και της ΑΕΚ Ηλία. Η εξόδιος ακολουθία θα ψαλθεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι στον ναό του Αγίου Νικολάου στα Σελίνια Σαλαμίνας . Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια και καλή δύναμη  σε όλη την οικογένεια….

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply