Connect with us

stoplekto

Πειραιώτικα με τον Αντώνη..

Published

on

Πέρασαν 19 ολόκληρα χρόνια από την αποφράδα εκείνη μέρα που έφυγε από κοντά μας ο Παναγιώτης Σαλπέας . Μια σπουδαία και  τεράστια προσωπικότητα στο Πειραϊκό ποδόσφαιρο και όχι μόνο . Είχαμε την τιμή όχι μόνο να τον γνωρίζουμε , αλλά και να συνεργαστούμε στενά μαζί του . Κι όμως ο άνθρωπος αυτός, ο μαχητής της ζωής,  δεν ξεχνιέται. Ούτε πρόκειται ποτέ να ξεχαστεί . Πρόσφερε πάρα πολλά και είχε να δώσει ακόμα περισσότερα . Δυστυχώς όμως έφυγε τόσο άδικα . Ποιος να το φανταζόταν ότι θα έχανε τη ζωή του από το αγαπημένο του θαλάσσιο σπορ το ψαροντούφεκο και μάλιστα στα νερά της πατρίδας του της Μάνης . Η 16η Αυγούστου του 2000 θεωρείται  μαύρη  μέρα  για τον αθλητισμό και για την τοπική αυτοδιοίκηση. 19 χρόνια μετά τα οράματα και οι ιδέες του παραμένουν αναλλοίωτα . Αν ζούσε σήμερα ο Σαλπέας όλα θα ήταν διαφορετικά …

Δυναμικά μπήκε στο μεταγραφικό παιχνίδι ο Ατρόμητος Πειραιά που απέκτησε Χονδρουδάκη Π. και Μαντούβαλο. Μια απάντηση σε αυτούς που έλεγαν ότι ο ιστορικός σύλλογος δεν θα κάνει σπουδαία πράγματα , φέτος.  Φέτος στον Ατρόμητο προωθούνται τα παιδιά  που αγωνίζονταν πέρυσι στην Ένωση Καμινίων. Εκεί θα πάνε φέτος  οι παίκτες της παιδικής ομάδας και είναι βέβαιο ότι θα αξιοποιηθούν κατάλληλα. Η προσφορά  της Καμινιώτικης ομάδας στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο  είναι τεράστια .Ο  άψογος τρόπος λειτουργίας της όσον αφορά τις υποδομές θα πρέπει να γίνει παράδειγμα προς μίμηση για όλους.

Ο Μάριος Μηνάγιας επέστρεψε στον Αετό Κορυδαλλού  στον οποίο ουσιαστικά δεν αγωνίστηκε ποτέ. Ξεκίνησε από τις υποδομές του και στη συνέχεια  έπαιξε σε Άνω Νεάπολη, Χαλκηδόνα , ΑΕ Θύελλας Αχιλλέα Κορυδαλλού, ΑΕ Νέου Φαλήρου και Ηρακλή Νικαίας τα δυο τελευταία χρόνια με σημαντική προσφορά στην άνοδο της ομάδας . Τώρα λοιπόν ο Μάριος επιστρέφει εκεί από όπου ξεκίνησε . Και θα φορέσει επιτέλους τα κιτρινόμαυρα…..

Το ανέβασε ο Δημήτρης Βουτσινάς στο facebook και το αναδημοσιεύω . Γράφει λοιπόν ο εκλεκτός τεχνικός με νόημα :«Κανείς δεν χάνει τα όνειρα του και την αγάπη του υπομονή έρχονται τα καλύτερα !!!!!!!!!!!!!»

Δυο  αγαπητοί μας φίλοι έχασαν τους γονείς τους αυτές τις μέρες . Ο ένθερμος φίλαθλος της Προοδευτικής Γιώργος Προό όπως τον ήξεραν όλοι , τον αγαπημένο του πατέρα .

Η διοίκηση και ο πρόεδρος της προοδευτικής Γιώργος Μαργετης  με ανακοίνωση τους εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια ….

Ανήμερα της Παναγιάς έφυγε από τη ζωή η μητέρα του στελέχους του ΑΟ Καστέλλας Γιώργου Γεωργακάκη. Η διοίκηση του συλλόγου τον συλλυπείται βαθύτατα και μετέχει στο βαρύτατο πένθος του..

Τα συλλυπητήρια και στους δυο από τη στήλη . Να έχουν την ευχή τους ……

Ακόμα μια απώλεια στο χώρο μας. Πέθανε ο πατέρας του γενικού αρχηγού του Περαμαϊκού Χρήστου Βανικιώτη. Η διοίκηση του Περαμαϊκού συλλυπείται το στέλεχός της.  Η κηδεία θα γίνει σήμερα στην ιδιαίτερη του πατρίδα στην Καλαμάτα….

Πιστεύαμε ότι τα είχαμε ήδη όλα πλέον  σε αυτόν τον κόσμο Πέσαμε έξω . Γιατί δεν μπορούσαμε ποτέ να διανοηθούμε ότι ο Βασίλης Τσιτούρας θα ήταν η… κλωνοποίηση του Τρύφωνα Σαμαρά !!!! Για του λόγου το αληθές ρίξτε μια ματιά στο διαδίκτυο. Μάλιστα ο  Βασίλης έχει βάλει την σχετική φωτογραφία στο προφίλ  του στο Facebook. Αυτοί οι ..αμμόλοφοι της Τήνου  φαίνεται πως  έκαναν την ζημιά. Δεν εξηγείται αλλιώς…

Advertisement
Click to comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply